Alexkredit начал атаку

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 68K
Добрий вечір.Форум читаю днів 10,якби побачила раніше то можливо і боргів було б менше.У маніве почалася просрочка з 16.01 я пролонгувала майже рік,вирішила-досить.Мені дзвонили разів 3,нахамили,я звернулася до юриста,ліцензія в них є та я відправила клопотання про заморозку договору,потім ще хотіла до нацкомфіну.Чи збіг,не знаю,сьогодні зателефонували,сказали оплатити 1500,закривають договір.Зробила висновок,потрібно діяти.Моє ще все попереду,сслоан,кашинський,кредиткаса все потрібно сплатити сьогодні,та зачекають.
Я теж переживаю,що скажуть,переживаю,що будуть перемивати кістки,бо всі такі правильні,аж приторно.Ьа ніхто не був на моєиу місцв
Мама сина, Добрий вечір!Скажіть будь-ласка,
куди писали і
як ви писали клопотання. Чи вам юрист допоміг
Добрий)Писала сама,юрист тільки підправила.Оформила все як заяву (в шапці пишете на кого,компанія ім'я директора.І від кого ФІО адреса ном тел.)Далі попросила заморозить договір,сказала з яких причин,що не можу платити і так пролонгвціями вже все сплатила.Юрист тільки доповнила це статтями з закону.І бажано відправляти на поштову адресу і на емейл.А потім накатати в комісію.Не знаю чи подіє на інших чмошників та буду намагатися)))

Мама сина, Дякую за інфу спробую теж написати щоб заморозили. В Нацком я написала в понеділок і на всі мфо які в мене є, результату ще не має.

А приват банк вообще имеет право розоглашать номера и данные своих клиентов,я ж так понимаю они у них инфу бирут

А приват банк вообще имеет право розоглашать номера и данные своих клиентов,я ж так понимаю они у них инфу бирут
Естественно не имеют. Это уголовно наказуемое деяния. Но как писал Верификатор тут - это не сам приват банк инфу сливает, а его тупорылые сотрудники за 300 грн

Доброго дня)А мені сьогодні прийшла відповідь з нацкомфінпослуг по приводу АлексКредит.Що розглянули і вбачають порушення по декількох статтях.В кабінеті правда все без змін,просто зупинився ріст суми.
А что вы писали,я в этом деле новечек потому вообще ничего не понимаю,но то что они начинают задалбывать родственников мне не нравится!

Завтра у меня Алекс в просрочку уходит. Все , можно заказывать музыку.. эти до родителей доберутся сто пудов

Так
Естественно не имеют. Это уголовно наказуемое деяния. Но как писал Верификатор тут - это не сам приват банк инфу сливает, а его тупорылые сотрудники за 300 грн
а если на этом деле сконцентрировать внимание и массово накатать на них жалобу,что идёт утечка инфи,понятно что если это будит один два чел то результата 0,а если нас будит много то шанс есть,я своей маме призналась но есть же и другие которым это сделать оч сложно,хоть им как-то по можем да и нашим родителям облегчим жизнь без террора этих твapeй

300 грн за одного человека ? Или за всю базу?

Olga_27, Ці доберуться до всіх.Головне,послати їх конкретно.В мене ті хто послав так більше алекс.їх не трогає .А є одна дибілка з рідні,так вона з ними бесіди веде і обіцяє ,що я все заплатю. Так вони їй і дзвонять постійно .А вона мені ще й претензії пред'являє,що я собі думаю ,що то ж серьозні люди і жити ій заважають треба їм все віддати.От я їй і кажу ,бери і віддавай,мені вони взагалі не заважають.

Olga_27, Ці доберуться до всіх.Головне,послати їх конкретно.В мене ті хто послав так більше алекс.їх не трогає .А є одна дибілка з рідні,так вона з ними бесіди веде і обіцяє ,що я все заплатю. Так вони їй і дзвонять постійно .А вона мені ще й претензії пред'являє,що я собі думаю ,що то ж серьозні люди і жити ій заважають треба їм все віддати.От я їй і кажу ,бери і віддавай,мені вони взагалі не заважають.
Пипец просто.

Так

а если на этом деле сконцентрировать внимание и массово накатать на них жалобу,что идёт утечка инфи,понятно что если это будит один два чел то результата 0,а если нас будит много то шанс есть,я своей маме призналась но есть же и другие которым это сделать оч сложно,хоть им как-то по можем да и нашим родителям облегчим жизнь без террора этих твapeй
Думаю в етом случае никакие жалобы не помогут.

У меня с алексом больше нет дел, оплатив тело кредит закрыт.

gorezaymi, Добре Вам.А я алексу платити найближчих три роки непланую ні тіло,ні душу,нічого.

Назад
Угорі