Мама сина
Форумчанин
- Дописи
- 790
- Реакції
- 1086
- Бали
- 5430
Мама сина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я теж переживаю,що скажуть,переживаю,що будуть перемивати кістки,бо всі такі правильні,аж приторно.Ьа ніхто не був на моєиу місцвДобрий вечір.Форум читаю днів 10,якби побачила раніше то можливо і боргів було б менше.У маніве почалася просрочка з 16.01 я пролонгувала майже рік,вирішила-досить.Мені дзвонили разів 3,нахамили,я звернулася до юриста,ліцензія в них є та я відправила клопотання про заморозку договору,потім ще хотіла до нацкомфіну.Чи збіг,не знаю,сьогодні зателефонували,сказали оплатити 1500,закривають договір.Зробила висновок,потрібно діяти.Моє ще все попереду,сслоан,кашинський,кредиткаса все потрібно сплатити сьогодні,та зачекають.
Добрий)Писала сама,юрист тільки підправила.Оформила все як заяву (в шапці пишете на кого,компанія ім'я директора.І від кого ФІО адреса ном тел.)Далі попросила заморозить договір,сказала з яких причин,що не можу платити і так пролонгвціями вже все сплатила.Юрист тільки доповнила це статтями з закону.І бажано відправляти на поштову адресу і на емейл.А потім накатати в комісію.Не знаю чи подіє на інших чмошників та буду намагатися)))Мама сина, Добрий вечір!Скажіть будь-ласка,
куди писали і
як ви писали клопотання. Чи вам юрист допоміг