Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І мені таке говорили... І що будуть у батьків дітей, з якими мої навчаються, гроші мені на допомогу просити... Але вони одне не врахували- у мене діти не ходять в садочок...)))Мне вообще КФ говорили что типа детей могу с садика и не забрать, что они меня опередят
Мне прилетело сегодня и от алекса .что долг не закрыт
У меня точь в точь дело такое жеЩо робити підкажіть.А то в шоці,але незнаю хто їм мене продав.Алекс перед цим дуже обзвонював всіх навіть директору школи позвонив де навчається моя донька,але сьогодні прийшло повідомлення і від самого Алексу,що борг не закритий і три ном тел
И мне сегодня от них пришло такое.Или звонок нам до15:00 или коллектора.0678802774;0500289484;0634839415
Таке прийшло.. Що робить
Мне на днях звонили.я им такой вопрос задавала.а они ответили.что они не обязаны звонить.От цікаво,а чому самі не позвонили?
Розповісти правду як є і нехай сестра не відповідає на дзвінки із незнайомих номерів.Вчера алекскредит до беременной сестры добрался,сказали что это у нее долг,вот теперь не знаю как быть
Я ей конечно сказала,что прежде чем от нее требовать, пускай письменный договор пришлют что это она брала,но на почве беременность у них психика нарушена