Alexkredit начал атаку

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 68K
Снежжкк, а я не збираюсь нічого повертати,зовсім!і сплю останнім часом спокійно і совість моя мовчить.
Я ні копійки не збираюсь повертати цим козлам, хай йдуть в суд. Я більше року працював на МФО і лишень збільшував свій борг. Життя зіпсував собі конкретно і це в 23 роки.

ff_pls, а як рідні реагують на дзвінки і смс..бо в мене сьогодні вже погрози і смс рідним почались

ff_pls, та я просто від них абстрагувалася,хай роблять що хочуть,та насправді нічого зробити не можуть-слабаки)))

Kaktys0608, чим погрожують?

Screenshot_2019-04-11-10-05-28.webp кому вже прилетіло?

Ірен2507, нічого не робити,плюнути на їхні смс,і займатися своїми справами))
а коли смс прийшло ?

Хтось може мені в лічку скинути якийсь номер вимкненої сімки або поговорити з моїм чоловіком-представитись братом??.дуже срочно треба

ff_pls, а як рідні реагують на дзвінки і смс..бо в мене сьогодні вже погрози і смс рідним почались
Рідні звичайно будуть в шоці, але я зрозумів одне - краще розказати їм все як є. Я також довго приховував і нічого хорошого з того не вийшло. А так розказав батькам, вони були в шоці звичайно. Але потім їм перейшло і коли вони дізналися скільки я переплатив, то вирішили шо ні копійки більше без суду платити не будемо

Tasia, я з ними не говорила..а до чоловіка дзвонили..що казали не розказує але йде писати заяву в поліцію

ff_pls, та мої рідні знають,а чоловікові ні..але я не хочу щоб мій чоловік говорив з моїми рідними..в нас дуже складна ситуація

Deffka, та бо він сказав що сказали назву фірми і наговорили всякої дурні і що йде писати заяву.я от думаю може в кібер поліцію написати??

Kaktys0608, хай іде....вам нічого не буде,а від нього може відстануть,якщо заяву приймуть

Якщо вам будуть дзвонити на роботу, чи ще кудись - кажіть що це шахраї, що у вас вкрали персональні дані. Подумайте кому повірять - вам чи якимось телефонним дзвонилкам

Назад
Угорі