Alexkredit начал атаку

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 68K
Та девушка пишет что в школу звонили

Мне вообще КФ говорили что типа детей могу с садика и не забрать, что они меня опередят

Мне вообще КФ говорили что типа детей могу с садика и не забрать, что они меня опередят
І мені таке говорили... І що будуть у батьків дітей, з якими мої навчаються, гроші мені на допомогу просити... Але вони одне не врахували- у мене діти не ходять в садочок...)))

Що робити підкажіть.А то в шоці,але незнаю хто їм мене продав.Алекс перед цим дуже обзвонював всіх навіть директору школи позвонив де навчається моя донька,але сьогодні прийшло повідомлення і від самого Алексу,що борг не закритий і три ном тел

Вкладення

• S90411-094945.webp
    S90411-094945.webp
    21.3 Кб · Перегляди: 52
Мила, я теж таке отримала... просто весна ..у всіх любов...а в них ломка,бо до грибного сезону далеко ще

Screenshot_2019-04-11-10-05-28.webp кому вже прилетіло?

Ірен2507, нічого не робити,плюнути на їхні смс,і займатися своїми справами))
Мне прилетело сегодня и от алекса .что долг не закрыт

Що робити підкажіть.А то в шоці,але незнаю хто їм мене продав.Алекс перед цим дуже обзвонював всіх навіть директору школи позвонив де навчається моя донька,але сьогодні прийшло повідомлення і від самого Алексу,що борг не закритий і три ном тел
У меня точь в точь дело такое же

От цікаво,а чому самі не позвонили?
Мне на днях звонили.я им такой вопрос задавала.а они ответили.что они не обязаны звонить.

Предлагали реструктуризацию 10000 одним платежом.вот такая у них реструктуризация.а договор ваще красавчик.они там могут все:и родственникам звонить и с карты снимать и вдру что 50%штрафов начислять и калам продавать .и тд

Вчера алекскредит до беременной сестры добрался,сказали что это у нее долг,вот теперь не знаю как быть

Вчера алекскредит до беременной сестры добрался,сказали что это у нее долг,вот теперь не знаю как быть
Розповісти правду як є і нехай сестра не відповідає на дзвінки із незнайомих номерів.

Моїй сестрі теж смс з таким з містом прийшла,вона перезвонила ісказала хай уточняють перш ніж щось пишуть.Щось стандатно всім однаково пишуть

Я ей конечно сказала,что прежде чем от нее требовать, пускай письменный договор пришлют что это она брала,но на почве беременность у них психика нарушена

Я ей конечно сказала,что прежде чем от нее требовать, пускай письменный договор пришлют что это она брала,но на почве беременность у них психика нарушена

Я тоже беременная объясните, что как может быть кредит, если она не где не брала. Все равно должна понять

Назад
Угорі