Alexkredit начал атаку

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 68K
Мариночка, а мені тільки що таке смс:каждий 5 должнік не доживаєт до конца взисканія долга...тільки не знаю чи таім чи зтось інший, бо смс всі в чс і вибиває невідомий номер.

6 kollektorskikh kompaniy poluchili pravo na vzyskaniye vashego dolga. 0678802774; 0500289484; 0634839415.
Прислали тільки що.Комусь таке було?

Olga_27, а не приходило вам що частина боргу закрита і залишилось стількито ще...мені вночі таке прилетіло,хто там що перекривав закривав не знаю,і не знаю від кого.

Мама сина, а мне не пришло ( я тоже хочу смс((
Та ну их нафиг

Ну то що мутимо «девішнік»,вся ніч попереду)
Это вы про такое смс:
Mpaзь, ты так и не поняло что у тебя долг! теперь он 184тыс165грн
И есть ещё такое:
теперь занимаетмя твоим кредитом.от вызскания мы имеем процент.

Та ну их нафиг

Это вы про такое смс:
Mpaзь, ты так и не поняло что у тебя долг! теперь он 184тыс165грн
И есть ещё такое:
теперь занимаетмя твоим кредитом.от вызскания мы имеем процент.
Ні,це я про те смс де вказують,що ніч проведу на вулиці,з невідомих мені причин.Не сприймайте всі смс так буквально,і не беріть близько до серця.Ці тварюки не брезгують нічим,тому це черговий метод надавити.А лише для нас позив діяти.

Ні,це я про те смс де вказують,що ніч проведу на вулиці,з невідомих мені причин.Не сприймайте всі смс так буквально,і не беріть близько до серця.Ці тварюки не брезгують нічим,тому це черговий метод надавити.А лише для нас позив діяти.
Я удк перестала реагировать на то, что приходит мне, маму жалко, она вроде как не ведётся, но переживает

Olga_27, и от кого такая смс про каждого пятого?
От ТАИМ.

Olga_27, а не приходило вам що частина боргу закрита і залишилось стількито ще...мені вночі таке прилетіло,хто там що перекривав закривав не знаю,і не знаю від кого.
Неа, такого не было

Сначала смсот таим и а кредит .а потом звонок от алексов я не ответила.следом смс .что на меня подали в полицию по ст.190.я перезваниваю .а они мне предлагают типа в личном кабинете есть договор о реструктуризации.заплати 10000 одним платежом. Я то думала реструктуризация это разделение почастям.

Вкладення

• Screenshot_20190409-182638.webp
    Screenshot_20190409-182638.webp
    12.8 Кб · Перегляди: 46
  • Screenshot_20190409-182631.webp
    Screenshot_20190409-182631.webp
    29 Кб · Перегляди: 52
Та й мені в неділю прийшло про "должник-никто, мать - давалка", грішним ділом подумала, що вони шукають до мене індивідуальний підхід.. а вони всім оптом цю похабщину розіслали. Ні ума ні фантазії. Сьогодні теж про кожного п'ятого отримала. Щиро бажаю їм не засвітитися й не спалитися з своїм місцем роботи. Наслідки будуть плачевні.

Я удк перестала реагировать на то, что приходит мне, маму жалко, она вроде как не ведётся, но переживает
Мої батьки також хвилюються.Потрібно триматися,іншого виходу немає)))

доброго вечора
я так розумію всім сьогодні така смс прилетіла
а чи це погроза чи можна про таке написати кудись ?
хто що може підсказати ?

Вкладення

• Picture2.webp
    Picture2.webp
    5 Кб · Перегляди: 40
Назад
Угорі