Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А якщо не писати в нацком, то що робити? Вони виставляють просто непідьомні проценти, коли ти береш 3500, а тобі нада повернути 13т., що тоді робити? На ніяку домовленість вони не йдуть. А платити не має можливості.Olga_27, так-так,тому і юристи в один голос кажуть не спішіть писати в нацком,цим ми визнаємо свій борг.
Та я як закрила алекс кредит, також почала трохи спокійніше спати(дякуючи снодійному, тепер воно на мене діє), але інші це щось.Снежжкк, а я не збираюсь нічого повертати,зовсім!і сплю останнім часом спокійно і совість моя мовчить.
В поліції вказували кредит?Я особисто прийняла ці смс,як погрози,тому написала заяву до мфоошок і до кіберполіції,де приложила скрін смс.Побачимо,чи подіє.
Знахабніли зовсім,потрібно боротися!
В поліції вказували що брали кредит?В поліції вказували кредит?
Ці милі друзі добралися до тих людей з якими я давно не спілкуюся, вони знайшли номера телефонів мої батьків, дай і моя нервова система вже була на грані зрива. Я дуже піздно знайшла цей сайт. Тодіб була геть інша розмоваСнежжкк, а я з алексом і ще 16шт.мфо двіжую)))ми напевно не скоро розлучимось, так як викидати гроші у пропасть ну геть не має бажання,хай їх зігрівають мої пролонгації намайбутнє.
Я тоже получила такие смс один в одинСначала смсот таим и а кредит .а потом звонок от алексов я не ответила.следом смс .что на меня подали в полицию по ст.190.я перезваниваю .а они мне предлагают типа в личном кабинете есть договор о реструктуризации.заплати 10000 одним платежом. Я то думала реструктуризация это разделение почастям.
Так,вказувала,я взяла зразок із форуму.А вказала,що маю якісь відносини з компанією по тій причині,що є переплата.В іншому випадку,діяла б не так.В поліції вказували кредит?
В поліції вказували що брали кредит?
Мені особисто вчора по телефону сказали,що сьогодні приїдуть.Поки ще не приїхали але я ще їх чекаюдоброго дня
комусь приходила смс що alexcredit планує виїзд з поліцією ?
ужас, а сколько у вас прострочка?А мені вчора сказали що до мене сьогодні виїзна група і позвонили директору школи де навчається донька сказали що дитину щаберуть і будинок.Що робити я в шоці ,рідні мене просто задовбали,село маленьке всі все знають.Незнаю куди дітись.Хоч йди вішайся