АлексКредит повертає переплачені проценти та пролонгації

• Автор теми Автор теми Yarka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 252
  • Перегляди Перегляди 34K
Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)

Доброго дня!!
Скиньте і мені зразки, будьласка!!!
Дякую!!!
[email protected]

Доброго вечора! Скиньте будь ласка й мені зразки на повернення переплати [email protected]
І підкажіть куди писати - у Нацкомфінпослуг чи в МФО? НА емейл чи заказним листом? Буду вдячна за відповідь

Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
Добрый день я новичок ,можно и мне образец на почту [email protected]. Было много пролонгаций в разных МФО, попробую вернуть.

через скільки часу може прийти відповідь від нацкома за повернення коштів. я написала вже тиждень пройшов і тишина.

И мне скиньте образец,пожайлуста?

опять меня занесло в подобную темку, лучше бы её назвали, а верите ли вы в деда мороза, если да, пришлите образец открытки, хочу попросить мешок бабла ))

Можно и мне в личку) Спасибо

А мне сегодня кредит 365 прислал отписку-
відповідь на Ваш лист від 04.06.2019 р. ТОВ "АІА ФІНАНС ГРУП" повідомляє наступне:
Згідно статті 5 Закону України "Про звернення громадян":
“Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).
У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.
Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним.”
Згідно статті 8 Закону України "Про звернення громадян":
"Письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає...
Рішення про припинення розгляду такого звернення приймає керівник органу, про що повідомляється особі, яка подала звернення."
З огляду на вищенаведене, повідомляємо, що згідно ст. 5, 8 Закону України "Про звернення громадян" дане звернення не може бути розглянуте, у зв'язку з неможливістю встановлення авторства та визнання даного звернення анонімним.
dumb.gif
Сергій/ Юрисконсульт
[email protected] / Skype: Credit365.ua
dumb.gif
Credit365
dumb.gif
0800 210 365
dumb.gif
www.credit365
Я им новое накатала.А из нацкома ответа пока нет
И ответ мне прислали на ту почту,что была указание в договоре,а не на ту ,что я указала в письме.Как-то ж идентифицировали меня,козлы

Yarka, и мне скиньте будь ласка
скиньте мени будь ласка як все проходило.Дякую
Скиньте мени будь ласка зразок як писати в нацком для повернення на почту [email protected]

Подскажите,кредит по алексу закрыла в июне.сегодня на мой давний им запрос прислали на почту все документы,что просила и договор и распечатки оплат и додаткови угоды.целый том.скажите,если это все отправить в нацк о переплате,есть шанс или так,как там дополнительные все время соглашения,которыми они продлевали договор,то шансов мало?? Я уже писала в нацк,ответа пока нет,но скорее всего прийдет ответ,что долга у меня перед этой орнанизацией нет и все.

Мне кредит 365 ответил,что фигушки вам.----Товариство вважає обов'язки взаємовиконаними й такими, що свідчать про відсутність у будь-якої з сторін необхідності додатково перераховувати або повертати грошові кошти.А нацком еше молчит.

Здравствуйте, и мне пожалуйста пришлите образец.

Назад
Угорі