АлексКредит повертає переплачені проценти та пролонгації

• Автор теми Автор теми Yarka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 252
  • Перегляди Перегляди 34K
Yarka, будь ласка
Скиньте на пошту зразок [email protected]
Так як немаю ще прав, на перегляд скріну

Джи, киньте будь ласка на пошту зразок повернення коштів
Дуже дякую
[email protected]

Лана1806, можете будь ласка на пшту кинути зразок заяви на повернення коштів
Дякую
[email protected]

Yarka, будь ласка
Скиньте на пошту зразок [email protected]
Так як немаю ще прав, на перегляд скріну

Джи, киньте будь ласка на пошту зразок повернення коштів
Дуже дякую
[email protected]

Лана1806, можете будь ласка на пшту кинути зразок заяви на повернення коштів
Дякую
[email protected]
Я скинула, проверьте

Yarka, писала по вашому зразку, прийшла сьогодні відповідь « Добрый день. Ваше требование не оформлено в соответствии с положениями ст. 5 Закона Украины " Об обращении граждан". Вы можете обратиться по юридическому адресу с надлежащим образом оформленным заявлением или по электронной почте. «

ДОПОМОЖІТЬ. дійсно не розумію що не так

Yarka, писала по вашому зразку, прийшла сьогодні відповідь « Добрый день. Ваше требование не оформлено в соответствии с положениями ст. 5 Закона Украины " Об обращении граждан". Вы можете обратиться по юридическому адресу с надлежащим образом оформленным заявлением или по электронной почте. «

Можливо комусь також така відповідь прийшла

Можливо комусь також така відповідь прийшла
А от кого пришёл такой ответ?

lenok9522, алекс кредит

+ щойно прийшло сповіщення, що алекс кредит записав в убкі інформацію про мою кредитну історію

Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
И мне можно образец)

Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
А в нацком вы писали такой же текст?

Вкладення

• B9F05F58-2463-4158-AAFF-2BD7C70EB9AB.webp
    B9F05F58-2463-4158-AAFF-2BD7C70EB9AB.webp
    44.3 Кб · Перегляди: 77
  • 66E045E2-FF87-4CAC-91AD-BE2C39325C58.webp
    66E045E2-FF87-4CAC-91AD-BE2C39325C58.webp
    99.7 Кб · Перегляди: 75
Можно мне образец !!!

Я ща вас будет рада. Хоч в чомусь комусь загорівся зелений вогник.
Будь ласка, якщо не складно, пришліть в мені зразок листа. Дуже хочу з ними вже поквитатися

Добрый день! Мне тоже если не сложно сбросьте образец о возврате денег на карту. [email protected] Спасибо! только я не пойму, нацкомфин обязал вернуть им мне то что я платил, а мне то что я брал. кто кому первый скинет??? ил как все это происходит?

Yarka, пожалуйста киньте образец. У меня там очень много пролонгаций, на данный момент просрочка

Назад
Угорі