lenok9522
Читач
- Дописи
- 16
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
lenok9522 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я тоже пока не могу открыть (нет прав для просмотра((Я новичок не могу открыть(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тоже пока не могу открыть (нет прав для просмотра((Я новичок не могу открыть(
Я скинула, проверьтеYarka, будь ласка
Скиньте на пошту зразок [email protected]
Так як немаю ще прав, на перегляд скріну
Джи, киньте будь ласка на пошту зразок повернення коштів
Дуже дякую
[email protected]
Лана1806, можете будь ласка на пшту кинути зразок заяви на повернення коштів
Дякую
[email protected]
Yarka, писала по вашому зразку, прийшла сьогодні відповідь « Добрый день. Ваше требование не оформлено в соответствии с положениями ст. 5 Закона Украины " Об обращении граждан". Вы можете обратиться по юридическому адресу с надлежащим образом оформленным заявлением или по электронной почте. «
ДОПОМОЖІТЬ. дійсно не розумію що не так
А от кого пришёл такой ответ?Yarka, писала по вашому зразку, прийшла сьогодні відповідь « Добрый день. Ваше требование не оформлено в соответствии с положениями ст. 5 Закона Украины " Об обращении граждан". Вы можете обратиться по юридическому адресу с надлежащим образом оформленным заявлением или по электронной почте. «
ДОПОМОЖІТЬ. дійсно не розумію що не так
Можливо комусь також така відповідь прийшла
И мне можно образец)Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
А в нацком вы писали такой же текст?Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
А мне не скидывайте, я живу в реальном мире, а не в Хогвартс ))
Скиньте зразок як писати, дякуюмурка, я порахувала тіло+відсотки, а решту собі, ну тобто вони мають повернути
Можно мне образец !!!Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
Я ща вас будет рада. Хоч в чомусь комусь загорівся зелений вогник.Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
Киньте і мені плиз...Джи, писала на їх електронну пошту. Зразок можу скинути вприват.
Карамбулька, на їх електронку, і в Нацком теж.
Лана1806, зразок?