Вітаю!
Я тут новенький, тому відразу перепрошую – скоріше за все це питання тут обговорювалося і не раз.
Але хочу для себе ще раз підсумувати.
Отже – така ситуація.
Є кілька кредитів у МФО. По всім платилася пролонгація довгий час (сумарно вже у кілка разів більше самих кредитів). Не питайте чому так вийшло – дурість, не інакше. ))))
На теперішній час є просрочки з усіма наслідками. Дзвінки, смс, вихід на контакт з родичами і тп.
Тепер по суті питання.
---
Правильно розумію, якщо будуть на руках довідки з МФО, що підтверджують всі надходження коштів від мене, є шанс отримати позитивний (для мене) вердикт від нацкомісії?
У якому вигляді потрібно вимогти таку довідку у МФО – оригінал чи на електронну пошту також годиться?
Якщо довідку не нададуть, можна писати скаргу в Нацком, посилаючись тільки на номер та дату кредитного договору?
У якому ключі писати звернення у Нацком?
Моє бачення щось таке:
«Мною (ПІБ) укладено кредитну угоду № .. від з …. . На теперішній час мною виконано платежів на користь МФО на суму, що вже значно перевищує суму наданого кредиту. Але зазначена МФО продовжує вимагати від мене платежі. Прошу вас розглянути законність такої поведінки представників МФО».
---
Заздалегідь вдячний всім форумчанам!