Адвокат Усенко Антон. Отзывы

Не розумію ,де модератори ,за таку саморекламу в топку ,хоча ,хай люди читають і поважають себе - правильний вибір

Хіба це не проти правил форуму?

Я читав правила, тому й написав.

Навіщо шукати незрозуміло кого, якщо на форумі є толкові та перевірені адвокати та юристи. Навіщо ви собі життя ускладнюєте?

Навіщо шукати незрозуміло кого, якщо на форумі є толкові та перевірені адвокати та юристи. Навіщо ви собі життя ускладнюєте?
На форумі адвокати пишуть тільки про свої успіхи, хотілося б прочитати і про невдачі. А знести нотаріальний напис по шаблону може будь який користувач форуму самостійно.

А знести нотаріальний напис по шаблону може будь який користувач форуму самостійно.
універсальних шаблонів не існує
по тим, що є, результат досягнеться з вірогідністю 50/50
ну і , шаблони не безплатні.
хотілося б прочитати і про невдачі.
зайдіть в ЄДРСР і почитайте

На форумі адвокати пишуть тільки про свої успіхи, хотілося б прочитати і про невдачі. А знести нотаріальний напис по шаблону може будь який користувач форуму самостійно.
Я б не ризикувала самостійно. Є люди,які знаються на цьому,то чому б не довіриться професіоналам.

6 написів знесено з адвокатом з форуму. Також в 6 рішеннях є повернення коштів витрачених на адвокатів. Якщо надалі будуть суди, то захищатися буду тільки з адвокатами з форуму.

універсальних шаблонів не існує
по тим, що є, результат досягнеться з вірогідністю 50/50
ну і , шаблони не безплатні.

зайдіть в ЄДРСР і почитайте
Ви ж ніби не юрист, а що є рішення де по незавіреним нотаріально договорам суд визнав напис законним? Я таких не зустрічав. В єдрср я читав, на форумі ні.

Ви ж ніби не юрист, а що є рішення де по незавіреним нотаріально договорам суд визнав напис законним? Я таких не зустрічав. В єдрср я читав, на форумі ні.
не ніби, а точно, просто цікавлюсь)
є. і по тексту зрозуміло, що там або шаблон, або просто людина понадіялась на авось
Аудитор, на апеляцію теж шаблони є? припустимо, перша інстанція програна. далі - або до юриста, або "рішення набрало законної сили"

не ніби, а точно, просто цікавлюсь)
є. і по тексту зрозуміло, що там або шаблон, або просто людина понадіялась на авось
Аудитор, на апеляцію теж шаблони є? припустимо, перша інстанція програна. далі - або до юриста, або "рішення набрало законної сили"
Апеляцію на що? На визнання напису незаконним? Я ж кажу, що не бачив ще рішення де суд визнав напис, на незавірених договорах нотаріально, законним.

Апеляцію на що? На визнання напису незаконним? Я ж кажу, що не бачив ще рішення де суд визнав напис, на незавірених договорах нотаріально, законним.
проте є відмови у визнанні напису таким, що не підлягає виконанню, на не нотаріальних договорах : )

Були теми на форумі.
Люди або ж самі пробували, або купляли шаблони.
Якби не лінь, то в реєстрі знайшов би.
Звертались до суду з позовом на дві сторіночки. Одна з яких - шапка з назвою суду і сторонами по справі.

Аудитор, ви розумієте, для чого потрібні шаблони?
[HIDE]
відмова.png
[/HIDE]

Останнє редагування:
Стосовно конкретного адвоката.
В суди ходить частенько. Справи різного характеру.
Для знесення внн я б може і пішов.

Але домовленості з МФО і банками - це для адвоката, який себе не поважає.
Як людина, яка має 15 судових засідань в місяць може знайти час на якісь домовленості з МФО? Він буде спілкуватися замість боржника? Чи буде слати листи з адвокатськими запитами?
Як би сильно не хотілось повірити в порядність і в те що це спрацьовує... Але давайте дивитись на речі реально. Ніхто не домовиться краще за самого боржника.

Назад
Угорі