Адвокат Усенко Антон. Отзывы

На форумі адвокати пишуть тільки про свої успіхи, хотілося б прочитати і про невдачі. А знести нотаріальний напис по шаблону може будь який користувач форуму самостійно.
Жоден адвокат не дасть ніяких гарантій! Тоді вже потрібно, щоб судді писали про свої справи.
Стосовно шаблонів. Бачив я їх. І на 2х аркушах, і на 3х. А саме цікаве - там навіть аргументації не було. Яке рішення прийме суд? На це питання не потрібно відповідати.

І одразу згадалося... Вирізати апендикс то не така й важка операція, але чомусь ніхто не вирізає його самостійно, за шаблоном.

Стосовно конкретного адвоката.
В суди ходить частенько. Справи різного характеру.
Для знесення внн я б може і пішов.

Але домовленості з МФО і банками - це для адвоката, який себе не поважає.
Як людина, яка має 15 судових засідань в місяць може знайти час на якісь домовленості з МФО? Він буде спілкуватися замість боржника? Чи буде слати листи з адвокатськими запитами?
Як би сильно не хотілось повірити в порядність і в те що це спрацьовує... Але давайте дивитись на речі реально. Ніхто не домовиться краще за самого боржника.
За гроші адвокат навіть ходити по МФО буде.
Жоден адвокат не дасть ніяких гарантій! Тоді вже потрібно, щоб судді писали про свої справи.
Стосовно шаблонів. Бачив я їх. І на 2х аркушах, і на 3х. А саме цікаве - там навіть аргументації не було. Яке рішення прийме суд? На це питання не потрібно відповідати.

І одразу згадалося... Вирізати апендикс то не така й важка операція, але чомусь ніхто не вирізає його самостійно, за шаблоном.
Таке собі порівняння.

Я хоч і не спеціалізуюсь на МФО у своїй практиці, але б і за всі гроші світу не взявся клієнту голову дурити "досудовим врегулюванням", "списаннями", "взаємодією з МФО" та таким іншим.
Для мене такі "юристи" та "помогатори" гірші за офісників, які по телефону гроші видурюють.

Дивно, але такі адвокати, котрі дійсно адвокати, не попадалися мені. Працювати - так, ходити по МФО - ні. За гроші, не за гроші - ні.
Ну хто ж з адвокатів про таке напише, це сором, що люди скажуть, репутація. На форумі є різні, і ті хто майно в боржників відсуджував, і то хто на стороні МФО позови на боржників складили, і то хто були присутні на відчуженні майна. Питання лише в сумі насправді.

Навіщо шукати незрозуміло кого, якщо на форумі є толкові та перевірені адвокати та юристи. Навіщо ви собі життя ускладнюєте?
Правильно.Кожен має займатись своєю роботою.

На форумі є різні, і ті хто майно в боржників відсуджував, і то хто на стороні МФО позови на боржників складили, і то хто були присутні на відчуженні майна
Наведіть конкретний приклад. Покажіть, хто з наших адвокатів на стороні МФО складав позови на "боржників". Дуже чекаю. Інакше в бан кину за брехливу інформацію.
І створення клона, що заборонено правилами форума.

Наведіть конкретний приклад. Покажіть, хто з наших адвокатів на стороні МФО складав позови на "боржників". Дуже чекаю. Інакше в бан кину за брехливу інформацію.
І створення клона, що заборонено правилами форума.
То може він історію Stroma згадав. Десь в якійсь темі він колись писав, що був присутній при виселенні з приміщення магазину, чи щось таке.

Ну хто ж з адвокатів про таке напише, це сором, що люди скажуть, репутація.На форумі є різні, і ті хто майно в боржників відсуджував, і то хто на стороні МФО позови на боржників складили, і то хто були присутні на відчуженні майна. Питання лише в сумі насправді.
Ви за адвокатів цього форуму зараз пишете?

Ну хто ж з адвокатів про таке напише, це сором, що люди скажуть, репутація. На форумі є різні, і ті хто майно в боржників відсуджував, і то хто на стороні МФО позови на боржників складили, і то хто були присутні на відчуженні майна. Питання лише в сумі насправді.
Аж зацікавили... Тепер пишить про кого йдеться мова.

Аж зацікавили... Тепер пишить про кого йдеться мова.
Гадаю так. Ніякої конкретики не буде. Користувач полетить в бан. І будемо чекати плаксивий відгук на якійсь помийці типу "отзіві юа", як йому тут не дали висловити альтернативну думку і взагалі форум вже не той і тут колектори.))

Я с нашим из форума сносила, снесли. Хотя там ситуация была неахти. Но юрист сказал не получилось так, сделаем по другому и снесли!!! И щас еще одно в процессе.

Гадаю так. Ніякої конкретики не буде. Користувач полетить в бан. І будемо чекати плаксивий відгук на якійсь помийці типу "отзіві юа", як йому тут не дали висловити альтернативну думку і взагалі форум вже не той і тут колектори.))
Згідно правил Вашого форуму заборонено вказувати чужі персональні дані. А те що в бан то Ваше право. Часу обмаль щоб відгуки десь там писати. Думку свою я висловив.

Коли зарплата там вже?

вони самі за себе дадуть відповідь
а ви дайте відповідь на питання (якщо хочете) - ви розумієте, для чого потрібні шаблони?

Згідно правил Вашого форуму заборонено вказувати чужі персональні дані. А те що в бан то Ваше право. Часу обмаль щоб відгуки десь там писати. Думку свою я висловив.
Наведіть приклад адвоката з форуму, який складав позови від імені МФО на боржників. Тут немає персональних даних.
Просто дуже не люблю, коли пишуть аби пи$донути щось
Коли зарплата там вже?
Та як колекторської компанії перерахують по імейлу, так одразу і зарплата

Назад
Угорі