`Meow
Перевірений
- Дописи
- 2785
- Реакції
- 2966
- Бали
- 2980
`Meow не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажем так.. вообще не суть, где он.Можливо![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скажем так.. вообще не суть, где он.Можливо![]()
Это вы выясняете адрес Усенка?) В гости хотите сходить?)Я предполагаю )) а там хз .. где то на просторах Украины, наверное )
Юридична адреса м. Суми ,а жити він може де завгодно.Скажем так.. вообще не суть, где он.
Я з іншим співпрацювалаЭто вы выясняете адрес Усенка?) В гости хочите сходить?)
Ну это понятно)) А в гости все такие к Усенко, да?)Юридична адреса м. Суми ,а жити він може де завгодно.
Я з іншим співпрацювала
Так,хай поляну лаштує для мошейниківНу это понятно)) А в гости все такие к Усенко, да?)
Нащо воно мені ) хай живе ))Это вы выясняете адрес Усенка?) В гости хочите сходить?)
В самом тухлом канале он рекламу заказал))Що буде, якщо не платити кредити? - НІЧОГО, якщо ви будете юридично підковані та підготовлені️
В Україні 80 % боржників не здогадуються, як можна уникнути фінансової катастрофи в родині.
Люди впевнені, що треба платити шалені відсотки по кредитах, навіть коли йдуть прострочки, кредитори звертаються до суду, а державні та приватні виконавці блокують рахунки.
Щоб такого не відбулось з вами - підпишись на кредитного адвоката Антона Усенко.
Поки більшість намагається віддати банкам та МФО свої гроші, інші починають розбиратись в законах!
Наприклад ви знали, що кредитні борги можна закрити за ТІЛО кредиту, списати ВСІ відсотки %%% та повернути тільки те, що брали?
Чи знали ви, що великі борги можна цілком законно списати через суд?
Це унікальний канал, який ненавидять всі кредитори
Бо поки банки ВИМАГАЮТЬ погасити непосильні відсотки %%%, кредитний адвокат Антон Усенко безкоштовно консультує людей з кредитних питань та надає корисні поради боржникам по закриттю кредитів !
У Антона Усенко є ЧАТ підтримки , де люди розповідають про свій власний досвід спілкування з кредиторами та колекторами.
Хочете жити БЕЗ боргів?
Тоді підписуйтесь на канал за посиланням
Щоб отримати безкоштовну консультацію адвоката, натисти тутБЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ.
Підписатись на кредитного адвоката Антона Усенка
Ну 80к (мінімум) на рекламу в нього знайшлось. А ціни там під лям якщо треба частіше і більше.
В самом тухлом канале он рекламу заказал))
стадо стажорів мабуть держе. прикінь поток такий пропрацьватьНу 80к (мінімум) на рекламу в нього знайшлось. А ціни там під лям якщо треба частіше і більше.
Есть подозрения, что скоро будет на форуме прибавлениестадо стажорів мабуть держе. прикінь поток такий пропрацьвать
Бл, не на то я вчиласьНу 80к (мінімум) на рекламу в нього знайшлось. А ціни там під лям якщо треба частіше і більше.
так ото жБл, не на то я вчилась![]()
Я думаю на таке вчитися не треба, достатньо таланту та бажання на***ти людейБл, не на то я вчилась![]()
Я про тг каналы)Я думаю на таке вчитися не треба, достатньо таланту та бажання на***ти людей
Аналогично )) народ то ведетсяЯ про тг каналы)
Вам предлагали?Ага ,шикарна допомога 2 к за одне мфо і з бітами вони працюють![]()