Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прикро звісно. Що у вас такий работодавець.
А якщо вийдуть на роботодавця, то це жах для мене буде...той одразу звільнить, як раз виповниться його мрія![]()
Мабуть так, якщо людина питає чи всі решта мфо "давати в роботу" йому.Этот разговор относится к работе адвоката Усенко?
Прикро звісно. Що у вас такий работодавець.
Я в свій час свого орендодавця попередив про ймовірний треш... так він мені відповів що йому срати на звонарів. Я плачу і в нас все добре а решта його не стосується.
Мабуть так, якщо людина питає чи всі решта мфо "давати в роботу" йому.
вітаю в клубі. Ви просто викинули гроші. Червоний хрест.Підписала з ним договір на співпрацю по укркредитфінанс і топ 1, за три тижні поки нічого, тож починає брати сумнів, щодо витрачених дарма грошей, якщо буде якийсь результат о повідомлю
НІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ Ні в якому разі. Ви самі все зробите без ньогоПравда
Як бути з Усенко, віддавати в роботу ще 10 МФО? Підкажіть будь ласка хтось![]()
Моя вам порада, тут на форумі є чудові адвокати лібше з ними поспілкуйтесь, вони вже перевірені не одною людиною, і тільки позитивні відгукиПравда
Як бути з Усенко, віддавати в роботу ще 10 МФО? Підкажіть будь ласка хтось![]()
Мені ЕАПБ через півроку стали пропонувати 2 тіла, потім 1.5, зараз пропонують по одному боргу закрити за тіло. І це я сам в себе "адвокат". За юридичною допомогою впринципі нема сенсу, поки мфо/колектори не почали подавати в суд.Також був договір з Усенко , питання вирішувалось біля 6 місяців. Але компанія була ЕАПБ,вимагали 3 тіла вже як 2 роки, а тіло 5000 т і на компроміси взагалі не йшли.Але все ж таки після співпраці з цим адвокатом сумма зменшилась до 10500 і все ж таки вони здались, місяць назад закрили за тіло)
А Усенко Вам скажет, что это его заслуга, ведь у вас нет доказательств, что он не связывался с нимиПишу свій відгук. Майже місяць пройшов що зроблено не зрозуміло. ТОП1 позвонив сьогодні і запропонував зарити за тіло, сліду Усенка там не було, спеціаліст поклявся, що до них ніхто не звертався
Це точно, плюс ще договір відправляла НП за свій коштПросто визбирувати по передоплаті 2000 грн з людей, які і так в повній Ж..І
Це надо підкреслити, бо на форумі у більшості є хибна думка, що скарги в НБУ не діютьне чіпають мене після скарги в нбу
Вона не хибна.Це надо підкреслити, бо на форумі у більшості є хибна думка, що скарги в НБУ не діють
Що Ви розумієте під терміном "реструктуризація"?До суду ще ніхто не подавав , буду сама просити МФО про реструктуризацію... може хтось погодиться...![]()
Десь так:Що Ви розумієте під терміном "реструктуризація"?
У кожного різна ситуаціяМені ЕАПБ через півроку стали пропонувати 2 тіла, потім 1.5, зараз пропонують по одному боргу закрити за тіло. І це я сам в себе "адвокат". За юридичною допомогою впринципі нема сенсу, поки мфо/колектори не почали подавати в суд.
А что по адвокату Усенко lawyer?
Бухло и бабы исключаются.