Адвокат Усенко Антон. Отзывы

@Maxsim, А як адвокат закрив кредити? 5? Заплатив за вас?

Дайте номер справи в особисті
А пол Вы тоже сменили?
Як у вас це вийшло? Розкажіть. З допомогою адвоката закрити кредити?

Вкладення

• Screenshot_2023-10-22-11-39-02-796_com.mi.globalbrowser.webp
    Screenshot_2023-10-22-11-39-02-796_com.mi.globalbrowser.webp
    243.7 Кб · Перегляди: 301
  • Screenshot_2023-10-22-11-38-10-330_com.mi.globalbrowser.webp
    Screenshot_2023-10-22-11-38-10-330_com.mi.globalbrowser.webp
    238.5 Кб · Перегляди: 297
Ні, не заплатив. Я заплатила йому за його роботу і з його допомогою я закрила 5 кредитів
Ви думаєте,що вам повірять?
Дякуємо за те, що почали писати і стало відомо яке обличчя має ваш нік.
Стільки років сидіти і чекати.

Платиш, юристу гроші за роботу. І вже вони ведуть з ними всі розмови. І домовляються з ними на тих умовах, які вигодні тобі. Просто спілкуватися з ними має бажання
А пол Вы тоже сменили?
Ви думаєте,що вам повірять?
Дякуємо за те, що почали писати і стало відомо яке обличчя має ваш нік.
Стільки років сидіти і чекати.
Платиш, юристу гроші за роботу. І вже вони ведуть з ними всі розмови. І домовляються з ними на тих умовах, які вигодні тобі. Просто спілкуватися з ними має бажання
Як хочете:)

Maxsim, дивно читати форумчанина , який стільки часу будучи на форумі не сам домовляється з мфо а звертається до юриста, щоб він це зробив🤦🤣.

Maxsim, у Вас оплачено 5 постов или сколько?
И скажите, сколько сейчас платят за постинг?

Та не, она реально интересуется. Но не пойму для чего :dntknw:
Адвокаты есть на форуме, за работу которых мы отвечаем. Странно искать где-то на просторах интернета на свой страх и риск. Но это дело каждого.

Та не, она реально интересуется. Но не пойму для чего :dntknw:
Адвокаты есть на форуме, за работу которых мы отвечаем. Странно искать где-то на просторах интернета на свой страх и риск. Но это дело каждого.
Можливо,для того,щоб Максим далА відповідь

Сторінку ще робив чоловік, а зараз давно нею не користується, тому не бачила сенсу створювати іншу собі. А не писала , бо не всі такі активні, та і не було чого писати. А зараз поділилась позитивним досвідом . І одразу понеслось.

Сторінку ще робив чоловік, а зараз давно нею не користується, тому не бачила сенсу створювати іншу собі. А не писала , бо не всі такі активні, та і не було чого писати. А зараз поділилась позитивним досвідом . І одразу понеслось.
До побачення,дякую.

Можливо,для того,щоб Максим далА відповідь
Блин я просто спросила, кто с ними работал бил ли результат. А не отработала или ждала ответ от Максима какого-то. Понятно что на форуме сидят все кому не лень и коллекторы и люди которым платят за отзывы. Я с ними не работаю, а интересуюсь за них.

Блин я просто спросила, кто с ними работал бил ли результат. А не отработала или ждала ответ от Максима какого-то. Понятно что на форуме сидят все кому не лень и коллекторы и люди которым платят за отзывы. Я с ними не работаю, а интересуюсь за них.
Якщо так,то вибачте. Не хотіла Вас образити.

А с юристами с форума я общалась у каждого своя цена и работа. Но я некогда не работала с людьми на расстоянии 500 км для меня это тяжело и не удобно. И правильно говорят каждый ищет человека там где ему удобно. И много людей которые работали с адвокатами из своих городов и одни были довольны другие нет. Сколько людей столько и мнений.
Якщо так,то вибачте. Не хотіла Вас образити.
Я не обиделась, просто я милеонер платить по 5-7к за помощь, а результата ноль.
Если у вас есть юрист с форума с которым вы работали напишите пожалуйста в личку. Буду благодарна

А с юристами с форума я общалась у каждого своя цена и работа. Но я некогда не работала с людьми на расстоянии 500 км для меня это тяжело и не удобно. И правильно говорят каждый ищет человека там где ему удобно. И много людей которые работали с адвокатами из своих городов и одни были довольны другие нет. Сколько людей столько и мнений.

Я не обиделась, просто я милеонер платить по 5-7к за помощь, а результата ноль.
Если у вас есть юрист с форума с которым вы работали напишите пожалуйста в личку. Буду благодарна
Я напишу і не в лічку. Advokat Ukraine Вчора вечором я писала відзив про нашу співпрацю.

Я напишу і не в лічку. Advokat Ukraine Вчора вечором я писала відзив про нашу співпрацю

Я напишу і не в лічку. Advokat Ukraine Вчора вечором я писала відзив про нашу співпрацю.
Сколтко у вас вышло снести ин с ними?

То спробуйте вийти з зони комфорту,спробуйте працювати онлайн.
Сколтко у вас вышло снести ин с ними?
7
Ось мій відгук,скріншотом,правда,але в його темі є що почитати

Вкладення

• Screenshot_20231022-133128.webp
    Screenshot_20231022-133128.webp
    45.8 Кб · Перегляди: 288
Назад
Угорі