У мене було 24. Попала на таку кількість, бо боялась прострочити ті, що вже були. От і вийшло, що взявши один, через два тижні приходилось брать ще, щоб хоч пролонгувати ті, що є. Набралася так, що вся зарплата йшла тільки на пролонгації. Тепер розумію - панікувала, боялась показатись безвідповідальною в чиїхось очах, тобто: взяла - поверни. Потім на роботі стали зарплату затримувати на місяць-два, ось тут вже й настав крах. Все. В боргах по вуха, платити нічим. Тепер доходять прострочки деякі до двох місяців. 5 із взятих закрила, там, де списали пені-штрафи і деякі погодились навіть на саме тіло. Решта домовитись неможливо. Кешберрі взагалі сволота. Ні на які компроміси не йдуть. Та це було б пів біди. Взламали мою телефонну книгу і телефонні книги трьох моїх родичів. По номерах з їхніх телефонних книг розсилають повідомлення людям,які мене навіть в очі ніколи не бачили, про те, що я боржник, злосна шахрайка, переховуюсь і не йду на контакт і підключили на їх номери бота (за день у однієї людини було 70 дзвінків!). Хоча це брехня,що я не йду на контакт. Я сама телефоную, вони беруть трубку і мовчать. Ось така історія. Не знаю, як правильно боротись. Не платити навіть у думках не було, але зараз взагалі немає грошей, а домовитись ніяк. Трохи поспілкувалась з такими, як я, кому не повезло потрапити в такий жах, то трохи легше на душі стало. Не від того, що я не одна така, а хоч чую, як в деяких ситуаціях треба себе вести. А то я було зовсім духом упала, думала, що тільки один вихід - на той світ. Тепер сотому закажу, щоб і близько не наближалися до цих мікрозаймів. Бо поки в житті йде все стабільно, то все получається, а як тільки піде якийсь збій, то вони як стерв'ятники- і очі повикльовують.
Я читаю, що радять змінити номер. Але ж родичі, робочі номери, прописка. Вони ж шукатимуть? Чи ні?