6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Приветствую. В Кривом Роге (Покровский р-н, Днепропетровская область), заявление написанное неделю назад, 16.05, не обрабатывают, ссылаясь на какие-то местные реестры, не подготовленные к работе с новыми правками. Звонок на горячую минюста отправляет на линию исполнителей 0930401610, где подтверждают технические проблемы, не совсем понятно насколько локального порядка. И лично исполнитель, и канцелярия местного отделения завещают ждать и надеяться... Кто-то с ними так же имеет дело здесь?
Швидше буде написати скаргу в Головне територіальне управління юстиції у Дніпропетровській області.
Н
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хто зтикався, приватний виконавець каже що ще не розроблений механізм, як він повинен надати інформацію в банк, щодо дозволу користування 13400 в місяць, ніяк не можу йому доказати, що потрібна від нього постанова на зняття арешту на цю сумму, на все відповідь одна, в прикінцевих положення Постанови КМУ написано що в тримісячний термін всім державним органам потрібно привести свої законодавчі акти у відповідності до норми. Що робити? Бо сил вже немає боротися з ним
На форумі в розділі ресурси є зразок заяви щодо дозволу користуватися 13400 грн на місяць, в заяві посилання на закон щодо порядку та строку виконання заяви.

Підкажіть як себе перевірити по оцій базі апву? Де там шукати що з провадженням ?

І виникла у мене проблема з моїм рахунком: у заяві я пропустив одну цифру і у постанові власне так само ібан з 26 цифр.... І як тепер бути?

Шось якась маячня. Дорошкевич каже шо вчора електронкою направила до моно постанову, а моно каже, що в них немає нічого.
А перевіряли чи в постанові правильний рахунок ібан? Бо у мене, наприклад, виконавець одну цифру пропустив, то ж завтра буду його з приводу цього напрягати...
Так, все вірно

Шось якась маячня. Дорошкевич каже шо вчора електронкою направила до моно постанову, а моно каже, що в них немає нічого.

Так, все вірно
З досвіду деяких знайомих, у кого також Дорошкевич і моно, з'ясувала, що моно знімає блок на третій день. У мене також учора вона відправила постанову, прибл. у п'ятницю виходить, що повинні зняти блок

З досвіду деяких знайомих, у кого також Дорошкевич і моно, з'ясувала, що моно знімає блок на третій день. У мене також учора вона відправила постанову, прибл. у п'ятницю виходить, що повинні зняти блок
В мене вчора відправила, але зараз банк сам ще раз передзвонив та сказав, що знайшли лист та скоро розблокують

В мене вчора відправила, але зараз банк сам ще раз передзвонив та сказав, що знайшли лист та скоро розблокують
тоді і я спробую їм подзвонити. )
Щойно говорила з моно, перевірять, але дівчина зразу сказала, що розблок буде протягом 1-2 днів. Чекаю від них дзвінка щодо підтвердження отримання постанови

Останнє редагування:
тоді і я спробую їм подзвонити. )

Щойно говорила з моно, перевірять, але дівчина зразу сказала, що розблок буде протягом 1-2 днів. Чекаю від них дзвінка щодо підтвердження отримання постанови
Мені також сказали так, але пообіцяли швидке зробити та сказали, що прийде сповіщення в додатку. Сьогодні буду їх довбати кожні пару годин, тому що коштів немає взагалі, всі на картці

Вже відзвонилися. Так, отримали документи, але знов 1-2 роб дні на розблокування. Чекаємо )
Мені також сказали так, але пообіцяли швидке зробити та сказали, що прийде сповіщення в додатку. Сьогодні буду їх довбати кожні пару годин, тому що коштів немає взагалі, всі на картці
Теж саме й у мене. Залишилася певна сумма на картці, яка дуже потрібна щоб дотягнути до аванса. Додавимо, сподіваюся ))))

Вже відзвонилися. Так, отримали документи, але знов 1-2 роб дні на розблокування. Чекаємо )

Теж саме й у мене. Залишилася певна сумма на картці, яка дуже потрібна щоб дотягнути до аванса. Додавимо, сподіваюся ))))
От тому я і хочу їх позадовбувати сьогодні) Сподіваюсь все ж таки на оперативність. Але вони ж ще сказали, що якщо виконавець подасть запит на списання то вони спишуть все одно, оце турбує

Останнє редагування:
От тому я і хочу їх позадовбувати сьогодні) Сподіваюсь все ж таки на оперативність. Але вони ж ще сказали, що якщо виконавець подасть запит на списання то вони спишуть все одно, оце турбує
з цим ризик був, є і буде, поки не знесемо напис, або не розрахуємося. Тому потрібно зразу знімати готівку, а зп намагатися отримувати на руки. Я у себе на роботі вже домовилася про це. Трохи пізніше буду зносити напис.

До речі смс надійшло, а потім набрали окремо з банку, що пуш-сповіщення немає, перевіряти потрібно заходячи у застосунок, повинен пропасти значок блоку.

з цим ризик був, є і буде, поки не знесемо напис, або не розрахуємося. Тому потрібно зразу знімати готівку, а зп намагатися отримувати на руки. Я у себе на роботі вже домовилася про це. Трохи пізніше буду зносити напис.

До речі смс надійшло, а потім набрали окремо з банку, що пуш-сповіщення немає, перевіряти потрібно заходячи у застосунок, повинен пропасти значок блоку.
А вам все зняли блок ?

Останнє редагування:
привіт) підкажіть, будь ласка, де дивитися актуальну інформацію, чи отримав виконавець доступ до АСВП

А в мене просто чинні обмеження НБУ як і на картці іншій яка не в блоці)

мій виконавець написав мені з приводу розблокування рахунків якусь фігню про три місяця. на сайті асоціації приватних виконавців знайшла таку інфу, так що ніяких трьох місяців не може бути. ще звонила їм дізнатися хто заміщує мого виконавця, і дізналася що він знову працює.

Вкладення

• IMG_20230524_123659.webp
    IMG_20230524_123659.webp
    92.9 Кб · Перегляди: 48

На свою область тегнете і побачите.
дивилась тут, там ще не оновилося, що він знов діє, ну буду моніторити, дякую)

Назад
Угорі