6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Тільки що спілкувалися зі своїм виконавцем, як виявилося вона в примат відправила і електронною і укрпоштою. Надіслала ще один скрін із укрпошти, про те, що банк сьогодні зранку отримав листа!!! А вони все одно те ж саме говорять....нічого немає!!??? Ну от як далі з ними говорити...

день... Там ніхто нікуди не поспішає. Завтра, може після завтра.

та поки ніяк...це ж тільки запустилось все.
поки охочих йти до суду не бачу
По закону норма про 30 днів на відповідь поширюється на виконавців, чи там інші терміни? Про два дні ясно, а як з відповіддю?

Доброго дня, у кого Дорошкевич ? Після заяви на зняття арешту нарахувала додаткові витрати в розмірі 700 грн) це всім так ?

Я відправила виконавцям лист і електронною поштою і укр поштою. Навіть і не очікувала що так швидко спрацює приватний виконавець. Вже в дії є постанова в він сам попередив інших виконавців. Тільки не розумію чому пише Загальна постанова без затвердження. Розясніть будь ласка

Я відправила виконавцям лист і електронною поштою і укр поштою. Навіть і не очікувала що так швидко спрацює приватний виконавець. Вже в дії є постанова в він сам попередив інших виконавців. Тільки не розумію чому пише Загальна постанова без затвердження. Розясніть будь ласка
Це мабуть всім такі постанови роблять. У мене теж загальна без затвердження. І ще хтось тут писав про це. Переживала, може банк не прийме таку. Але все ок.

Приветствую. В Кривом Роге (Покровский р-н, Днепропетровская область), заявление написанное неделю назад, 16.05, не обрабатывают, ссылаясь на какие-то местные реестры, не подготовленные к работе с новыми правками. Звонок на горячую минюста отправляет на линию исполнителей 0930401610, где подтверждают технические проблемы, не совсем понятно насколько локального порядка. И лично исполнитель, и канцелярия местного отделения завещают ждать и надеяться... Кто-то с ними так же имеет дело здесь?

Доброго дня, у кого Дорошкевич ? Після заяви на зняття арешту нарахувала додаткові витрати в розмірі 700 грн) це всім так ?
У меня она. Тоже 700 грн сверху, но по суммам они уже включены в ту, что заблочили на карте. Перечитала все доки и пересчитала сама. А вот почему она их выделила сейчас отдельной постановой хз ?

Тільки що спілкувалися зі своїм виконавцем, як виявилося вона в примат відправила і електронною і укрпоштою. Надіслала ще один скрін із укрпошти, про те, що банк сьогодні зранку отримав листа!!! А вони все одно те ж саме говорять....нічого немає!!??? Ну от як далі з ними говорити...
Постанова в дії у Ває є? В мене сьогодні з`явилась

І в мене така постанова. А як швидко вам розблокували після того як постанова з’явилася в дії?
У меня она. Тоже 700 грн сверху, но по суммам они уже включены в ту, что заблочили на карте. Перечитала все доки и пересчитала сама. А вот почему она их выделила сейчас отдельной постановой хз ?
А вам вона вже розблокувала картку?

І в мене така постанова. А як швидко вам розблокували після того як постанова з’явилася в дії?

Ще не розблоковано банком. Тільки сьогодні вона винесла усі постанови і додала на АСВП (я там дивлюся зазвичай, бо дія ненадійна). Останній крок, але як швидко монобанк "народить" розблокування - невідомо, бо дивлюся у кожного по-різному з цим банком

Ще не розблоковано банком. Тільки сьогодні вона винесла усі постанови і додала на АСВП (я там дивлюся зазвичай, бо дія ненадійна). Останній крок, але як швидко монобанк "народить" розблокування - невідомо, бо дивлюся у кожного по-різному з цим банком
Я перевіряла тільки в дії, сьогодні після дзвінка до Дорошкевич вона побачила лист, якій я надіслала та вже внесла в дію. Дзвонила в моно, кажуть небагатьох нічого у себе.

Я перевіряла тільки в дії, сьогодні після дзвінка до Дорошкевич вона побачила лист, якій я надіслала та вже внесла в дію. Дзвонила в моно, кажуть небагатьох нічого у себе.
Я в моно ще не зверталася. Чекатиму до завтра, а там по ситуації.

Постанова в дії у Ває є? В мене сьогодні з`явилась

А перевіряли чи в постанові правильний рахунок ібан? Бо у мене, наприклад, виконавець одну цифру пропустив, то ж завтра буду його з приводу цього напрягати...

Сьогодні зайшла на АСВП побачила "Загальна постанова без затвердження" . Що це значить?

Назад
Угорі