6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Вкладення

• Screenshot_20230524-123904_monobank.webp
    Screenshot_20230524-123904_monobank.webp
    11.6 Кб · Перегляди: 99
Evgesha, в мене те саме, але при спробі витратити будь-яку суму - відмова.

Evgesha, в мене те саме, але при спробі витратити будь-яку суму - відмова.
я дівчині скинула, як воно виглядає коли блок ) звісно нічого не відправиться, поки оті значки на картках. Повинен пропасти з чорної картки, тоді можна користуватися

сказав, що треба довідки з банку, що нема такого рахунку, а банк сказав, що не дає таку довідку....
У заяві зазначаються номер поточного рахунку, який фізична особа - боржник просить визначити для здійснення видаткових операцій, та найменування банку, в якому відкрито такий рахунок. Фізична особа - боржник несе відповідальність за достовірність зазначеної у заяві інформації.

Якось так писали.

Думаю можна написати щось типу "мною при написанні заяви про визнання рахунку було допущено помилку при написанні номеру рахунку. Замість ua1111111 я вказав ua222222. Відповідно до міжнародних стандартів рахунок ібан містить 29 символів (в нацбанку є посилання на якісь там норми).
Прошу виправити помилку у заяві та повторно винести постанову про..."
Хіба так...
нацбанку є посилання на якісь там норми)
Ось

У заяві зазначаються номер поточного рахунку, який фізична особа - боржник просить визначити для здійснення видаткових операцій, та найменування банку, в якому відкрито такий рахунок. Фізична особа - боржник несе відповідальність за достовірність зазначеної у заяві інформації.

Якось так писали.

Думаю можна написати щось типу "мною при написанні заяви про визнання рахунку було допущено помилку при написанні номеру рахунку. Замість ua1111111 я вказав ua222222. Відповідно до міжнародних стандартів рахунок ібан містить 29 символів (в нацбанку є посилання на якісь там норми).
Прошу виправити помилку у заяві та повторно винести постанову про..."
Хіба так...

Ось
спробую спитати виконавця за це...

Скажіть , у кого заблокував приват, є такі, що розблокували і за який термін?

Попросив у виконавця штрих-код рекомендованоно листа. Перевірив. Ятак і не зрозумів - чи то лист ще валяється у поштовому відділені, чи ще в банку

Вкладення

• IMG_20230524_171357.webp
    IMG_20230524_171357.webp
    42.4 Кб · Перегляди: 80
Попросив у виконавця штрих-код рекомендованоно листа. Перевірив. Ятак і не зрозумів - чи то лист ще валяється у поштовому відділені, чи ще в банку
Це лист на пошті ще, чекає доставки

Це лист на пошті ще, чекає доставки
Але тільки що розмовляв з Приватом сказали, що постанову отримали. Хз як отримали, бо лист на пошті. Можливо виконавець електронкою ще відіслав Сказали день-два ще треба почекати..

Але тільки що розмовляв з Приватом сказали, що постанову отримали. Хз як отримали, бо лист на пошті. Можливо виконавець електронкою ще відіслав Сказали день-два ще треба почекати..
скрін за 17.05. сьогодні 24. тиждень пройшов)))

скрін за 17.05. сьогодні 24. тиждень пройшов)))
скрін сьогоднішній. 17.05 - це остання дія
а, ссорі, туплю. Зверху написано - вручено.

казали що отримали постанову, але рахунок ще заблокований. Сказали 1-2 дні. Чекаємо.

Приватбанк заблокували зп карту у минулий четвер. Тоді ж відправив приватному виконавцю заяву (бланк брав із сайту пана Тараса). Тільки що розблокували карту (одну з двох, інша заблокована, та не суть, бо саме потрібну розблокували). Відносно оперативно, я б сказав…

Приватбанк заблокували зп карту у минулий четвер. Тоді ж відправив приватному виконавцю заяву (бланк брав із сайту пана Тараса). Тільки що розблокували карту (одну з двох, інша заблокована, та не суть, бо саме потрібну розблокували). Відносно оперативно, я б сказав…
Пішов 3 тиждень тишина?

У Вас швидше. У мене тільки сьогодні постанова дійшла до Привату, відправивши її 12 травня. Але рахунок ще заблокований..

Назад
Угорі