В законі ж написали, що порядок взаємодії може встановлювати мінюст.....питання в тому, скільки воно його будуть народжувати?якщо задовбувати мін юст - то по повній, чекаємо відповіді ще на один запит. може прояснять по строкам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В законі ж написали, що порядок взаємодії може встановлювати мінюст.....питання в тому, скільки воно його будуть народжувати?якщо задовбувати мін юст - то по повній, чекаємо відповіді ще на один запит. може прояснять по строкам
так, і це теж хай, мля, прояснять. а то понатикали по різним нпа що ті відповідають за те, а ті - за те...якісь ще внутрішні документи банку фігурують.. а конкретики нема. аж біситьВ законі ж написали, що порядок взаємодії може встановлювати мінюст.....питання в тому, скільки воно його будуть народжувати?
Пояснити виконавцю, що у випадку не винисення постанови і не направлення її до банку, ви звернетесь до адмін суду.Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хто зтикався, приватний виконавець каже що ще не розроблений механізм, як він повинен надати інформацію в банк, щодо дозволу користування 13400 в місяць, ніяк не можу йому доказати, що потрібна від нього постанова на зняття арешту на цю сумму, на все відповідь одна, в прикінцевих положення Постанови КМУ написано що в тримісячний термін всім державним органам потрібно привести свої законодавчі акти у відповідності до норми. Що робити? Бо сил вже немає боротися з ним
Попросіть письмову відповідь. Там чітко написано, що виконавець має надіслати постанову про ...отой весь текст... за два дні.Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хто зтикався, приватний виконавець каже що ще не розроблений механізм, як він повинен надати інформацію в банк, щодо дозволу користування 13400 в місяць, ніяк не можу йому доказати, що потрібна від нього постанова на зняття арешту на цю сумму, на все відповідь одна, в прикінцевих положення Постанови КМУ написано що в тримісячний термін всім державним органам потрібно привести свої законодавчі акти у відповідності до норми. Що робити? Бо сил вже немає боротися з ним
Відправила йому на пошту заяву, чекаю що відповість, бо також розповідає дуже багато усілякого, що це неможливо, не знаю, і тдПопросіть письмову відповідь. Там чітко написано, що виконавець має надіслати постанову про ...отой весь текст... за два дні.
Мені багато чого чесали. І про рахунок зп, і про виключення з закону, і про інших виконавців...
дурачок якийсь. або прикидаєтьсяВідправила йому на пошту заяву, чекаю що відповість, бо також розповідає дуже багато усілякого, що це неможливо, не знаю, і тд
Напишить листа, я вам відповім офіційно, а там можете йди до суду...
У відповідь отримали ось такеВідправила йому на пошту заяву, чекаю що відповість, бо також розповідає дуже багато усілякого, що це неможливо, не знаю, і тд
Напишить листа, я вам відповім офіційно, а там можете йди до суду...
божечки....які ж ******...У відповідь отримали ось таке
Згодна))) сиджу тепер і думаю, що ж його тепер робити то?божечки....які ж ******...
змушувати через судЗгодна))) сиджу тепер і думаю, що ж його тепер робити то?
А шо робити з декларацією треба подати? Звісно її ж ніхто не здавав) взагалі не знала, якщо честно про такезмушувати через суд
та можна не подавати)) нічого він вам не зробе за цеА шо робити з декларацією треба подати? Звісно її ж ніхто не здавав) взагалі не знала, якщо честно про таке
Тут вже без допомоги точно не обійтися
Така ж ситуація. Дзвоню в банк каже нічого немає. Виконавець все зробив ще минулого тижняДоброго ранку. Як у вас із розблокуванням в приват?
Вже зла на них на вистачає! Виконавець відправила постанову в банк ще тиждень назад, навіть скрін на пошту надіслала, що все гуд, а ті говорять одне й теж саме нічого не має, нічого не бачимо..
Поки що нічого, сьогодні буду дзвонити
Приватний виконавець каже,що на сьогоднішній день немає офіційно затвердженого бланку постанови про визначення рахунку,тому деякі банки можуть дати відмову .Хоча, каже,такі банки ,як Сенс,Моно,укрсиб від нього прийняли постанови,а мій Примат відмовив.Сказав чекати,поки він отримає від Приватбанку листа із роз'ясненнями і тоді переробить постанову як треба і відправить зановоПрикольно)
А виконавець що каже з цього приводу?
Мда... офігіли вкорінь ци прибабехані.Приватний виконавець каже,що на сьогоднішній день немає офіційно затвердженого бланку постанови про визначення рахунку,тому деякі банки можуть дати відмову .Хоча, каже,такі банки ,як Сенс,Моно,укрсиб від нього прийняли постанови,а мій Примат відмовив.Сказав чекати,поки він отримає від Приватбанку листа із роз'ясненнями і тоді переробить постанову як треба і відправить заново
Тільки що спілкувалися зі своїм виконавцем, як виявилося вона в примат відправила і електронною і укрпоштою. Надіслала ще один скрін із укрпошти, про те, що банк сьогодні зранку отримав листа!!! А вони все одно те ж саме говорять....нічого немає!!??? Ну от як далі з ними говорити...Така ж ситуація. Дзвоню в банк каже нічого немає. Виконавець все зробив ще минулого тижня
Як взагалі справи в судах з виконавцями?та можна не подавати)) нічого він вам не зробе за це
Здається НБУ є ... хоча толку з них зазвичай як з цапа молокаТільки що спілкувалися зі своїм виконавцем, як виявилося вона в примат відправила і електронною і укрпоштою. Надіслала ще один скрін із укрпошти, про те, що банк сьогодні зранку отримав листа!!! А вони все одно те ж саме говорять....нічого немає!!??? Ну от як далі з ними говорити...