6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

стоп, стоп. Если сейчас я создам к приеру белую моно, то ее не заблочат? Или как? Что-то я не понял.
Только что сделал интернет-платеж с новосозданной карты - платеж прошел..
і як відчуття?)

Таке питання ще, може хто в курсі
Є арешт на суму 40к
Наразі арештовано лише рахунок в моно
Я на початку літа мобілізуюсь на війну, сказали відкривати карту Привату
То її теж одразу після відкриття заблокують?
Коли мобілізують, замовляєте у діловода роти витяг з наказу, пишете заяву виконавцю на зняття арешту з рахунків і все це відправляйте йому. Вам розблокують всі рахунки як військовослужбовцю

вот утвержденный и актуальный перечень Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією
смотрите свой населенный пункт, и если он в нем есть, значит подпадаете.
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. В этом Наказе есть такое деление территорий:

I. Території, на яких ведуться (велися) бойові дії:
1. Території можливих бойових дій
2. Території активних бойових дій

Если моя территория раньше находилась в п.1 Території активних бойових дій, а теперь находится в п.2 Території можливих бойових дій. То теперь мой город не подпадает под это исключение и будут арестовывать счета? Или же все полностью территории в этом Наказе подпадают под исключение и нам не будут арестовывать счета?

У м
стоп, стоп. Если сейчас я создам к приеру белую моно, то ее не заблочат? Или как? Что-то я не понял.
Только что сделал интернет-платеж с новосозданной карты - платеж прошел..
У меня тоже прошел,а потом и белую карту заблокировали)

А как скоро заблокировали? И как узнали об этом?
Буквально в течение часа) увидела в приложении.Сначала закинула 20 грн и даже смогла их отправить,а зашло 1200 грн-сразу заблокировали и белую карту)

11 мая отнес заяву про визначення поточного рахунку в офис исполнителю.Секретарь на втором бланке поставила печать о получение.Карта так и остаётся заблокированной .Скоро будет зарплата на этой карте,как теперь её получить?

11 мая отнес заяву про визначення поточного рахунку в офис исполнителю.Секретарь на втором бланке поставила печать о получение.Карта так и остаётся заблокированной .Скоро будет зарплата на этой карте,как теперь её получить?
В асвп смотрели, вынес исполнитель постанову?

Стан ВП:
Відкрито
Сегодня написал исполнитель что 12 мая отправил постанову в банк.Ожидайте. Нужно ли в тех поддержку банку писать?

Стан ВП:
Відкрито

Сегодня написал исполнитель что 12 мая отправил постанову в банк.Ожидайте. Нужно ли в тех поддержку банку писать?
Сегодня только 1 раб день.
Должны снять, сегодня. Если банк не придумает что то.

Додзвонилась до свого виконавця , сказала принести виписку з банку, що це зарплатний рахунок???
Моя виконавець зіхала з глузду , я їй скинула заяву , а вона мені говорить , я тут при чому нехай банк і розблоковує???, він незай знімає більше суми 13400???а решту лишає! Вона мені доказує , що вона нічого не може зробити це все до банка!!! А потім сказала якщо це зарплатний рах принести виписку з банку.

Останнє редагування:
А с зарплаты снимают сейчас 20 %?

Буквально в течение часа) увидела в приложении.Сначала закинула 20 грн и даже смогла их отправить,а зашло 1200 грн-сразу заблокировали и белую карту)
А как можно увидеть в приложении?
Сегодня только 1 раб день.
Должны снять, сегодня. Если банк не придумает что то.
уже придумали. Ходил в Приват. Сказали в течении 5 раб. дней, как они увидят что пришла постанова.

Мой вынес постанову в четверг, сегодня в Приват еще ничего не поступало.

А как можно увидеть в приложении?

уже придумали. Ходил в Приват. Сказали в течении 5 раб. дней, как они увидят что пришла постанова.

Мой вынес постанову в четверг, сегодня в Приват еще ничего не поступало.
Чем то аргументировали 5 дней, а не 5 минут?

Чем то аргументировали 5 дней, а не 5 минут?
спрашивал, сказал, мол регламент таков. Короче, до конца недели блок не снимут - пойду на принцип, снесу то виконавче к чертям собачьим. Получите еще +1 клиента:)

спрашивал, сказал, мол регламент таков. Короче, до конца недели блок не снимут - пойду на принцип, снесу то виконавче к чертям собачьим. Получите еще +1 клиента:)
Снос, я конечно же одобряю.
Ну а банковская система как всегда((( нп стороне клиента

Доброго дня, дзвонив виконавцю з питанням як розблокувати законну суму 13400грн на зарплатній карті банку "восток", він сказав написати заяву у довільній формі ("і в ній вказати що вам потрібно") на начальника відділу Голосіївської виконавчої служби, через канцелярію, я запитав чи можна по Email з електронним підписом, він сказав "ну або так". Я спитав, а можно на вашу пошту, він каже "то моя особиста пошта", відправляйте начальнику відділу.

Отже, я знайшов зразок заяви про "зняття арешту с заробітньої банківської картки" на цьому сайті Зразки документів , заповнив її (скрін заяви прикріпив) , наклад електронний підпис через дію, та відправив на головну електронну пошту Голосіївської виконавчої [email protected]. В листі я прикріпив також скан паспорту , ІНН, довідку місця реєстрації, скан договору з банком на відкриття зарплатного рахунку, а також виписки з банку з початку 23-го року

Маю декілька важливих питань, підкажіть, будь ласка:
1) Чи нормально, що виконавець направив відправити заяву не йому, а начальнику відділу? Розглянуть вони її взагалі у цьому випадку? Але, я цей лист переслав і на особисту пошту виконавця також на всяк випадок, хоть і заява начальнику відділу адресована..
2) Чи проканає така заява, що я надіслав (маю на увазі її зміст в цілому), хоча начебто все вірно заповнив.

3) Підскажіть, через яку пошту та як правильно відправити ще рекомендований лист? Так, щоб точно дойшов та був отриманий виконавцем (чи можна новою поштою?) Бо відчуваю, що вони там електронну пошту взагалі не читають і відповіді я не отримаю, так і залишусь сидіти без коштів для життя, а нарахування зарплати буде вже 22-го травня, тому дуже потрібно, щоб розблокували хоча б ці 13400 за цей тиждень...

Screenshot_37.webp

Назад
Угорі