6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Ну..фактически да, все по старому (довоенному), кроме лимита "на жизнь" и пенсий/степендий.
У разі якщо сумарна сума 7 тис на місяць приходить то кошти будуть арештовані. І у ту суму соц виплата входить. Ніколи не мала такої х...йні( пробачте за грубість). Я не розумію як це виглядає .
І якщо є ще кеш .то запит у бухгалтерію посилають?
Розясніть будь ласка. Паніка і я заплуталась?

У разі якщо сумарна сума 7 тис на місяць приходить то кошти будуть арештовані. І у ту суму соц виплата входить. Ніколи не мала такої х...йні( пробачте за грубість). Я не розумію як це виглядає .
І якщо є ще кеш .то запит у бухгалтерію посилають?
Розясніть будь ласка. Паніка і я заплуталась?
що саме не розумієте?
якщо читали тему, то повинні були побачити, що дозволяється використовувати суму у розмірі 13 400. що трохи більше ніж 7000.

який зв'язок готівки до бухгалтерії?

що саме не розумієте?
якщо читали тему, то повинні були побачити, що дозволяється використовувати суму у розмірі 13 400. що трохи більше ніж 7000.

який зв'язок готівки до бухгалтерії
Коротше не арештують вірно зрозуміла?
Дякую
Ніколи не стикалась.

не вірно.
арештують, якщо не подасте заяву, як зазначено у цій темі.
вам повторю те саме, що писав декілька хвилин тому іншій людині.
витратьте трохи свого часу і почитайте тему. думаю все стане зрозумілим

Напевно мій державний виконавець не читає пошту, відправила на пошту заяву не читає вже майже тиждень , або ніяк не реагує???

Всем привет. Форумчане, у кого исполнитель Дорошкевич? Кто-то с ней уже общался? По электронке заяву без ЕЦП не принимает - уже известно ) С Укрпочтой как или кто может ездил в офис?

Всем привет. Форумчане, у кого исполнитель Дорошкевич? Кто-то с ней уже общался? По электронке заяву без ЕЦП не принимает - уже известно ) С Укрпочтой как или кто может ездил в офис?
По электронке отправлял, сразу отписались о получении и по срокам. Во вторник, по идее, должна в банк отправить, жду

По электронке отправлял, сразу отписались о получении и по срокам. Во вторник, по идее, должна в банк отправить, жду
С ЕЦП отправляли? Я делала скан, ответила, что только с цифровой подписью

У меня.Да, заявление без ЕЦП завернула По почте хочу отправить.

Виконавець винесла постанову 10.05,відправила укрпоштой,сенс каже що розблокує по факту надходження(1-3дні),прошло з дні тепер трусять що відділ в якому можна дізнатись чи надійшла до них постанова сб,нд. Вихідний,з понеділка ми з вами звяжемось,зп карта,8.05 пришла зп-доступа нема! Заблокували ще 5.05(раніше ніж закон вступив в дію) В законі вказано що банк в разі отримання в роб.час то в той самий день повинен розблокувать,якщо в неробочий то наступного дня,але не вказаний максимальний загальний термін скільки вони можуть всі " дружно жувать соплі" від винесення виконавцем постанови до фактичного надання доступу до власних коштів,і всім цим ypoдам насрать що залишають людей під час війни без навіть 13400 які дозволив законодавець,бо в" недозаконі" чітко визначена процедура блокування рахунків,а про надання доступу,терміни,чи заборонено виконавцю списувать із зп 20% в межах суми 13400,інфа дуже розмита,і відповідальнісь за дотримання норм даного закону вказана тільки та-яку несе боржник,а в виконавця,банка ніякої відповідальності і відповідно покарання нема. Тому витворяють-що хотять.Прикро те що рукожопі і надалі будуть продовжувать приймать подібні закони-а народ буде це все хавать.

Назад
Угорі