Доброго дня, дзвонив виконавцю з питанням як розблокувати законну суму 13400грн на зарплатній карті банку "восток", він сказав написати заяву у довільній формі ("і в ній вказати що вам потрібно") на начальника відділу Голосіївської виконавчої служби, через канцелярію, я запитав чи можна по Email з електронним підписом, він сказав "ну або так". Я спитав, а можно на вашу пошту, він каже "то моя особиста пошта", відправляйте начальнику відділу.
Отже, я знайшов зразок заяви про "зняття арешту с заробітньої банківської картки" на цьому сайті
Зразки документів , заповнив її (скрін заяви прикріпив) , наклад електронний підпис через дію, та відправив на головну електронну пошту Голосіївської виконавчої
[email protected]. В листі я прикріпив також скан паспорту , ІНН, довідку місця реєстрації, скан договору з банком на відкриття зарплатного рахунку, а також виписки з банку з початку 23-го року
Маю декілька важливих питань, підкажіть, будь ласка:
1) Чи нормально, що виконавець направив відправити заяву не йому, а начальнику відділу? Розглянуть вони її взагалі у цьому випадку? Але, я цей лист переслав і на особисту пошту виконавця також на всяк випадок, хоть і заява начальнику відділу адресована..
2) Чи проканає така заява, що я надіслав (маю на увазі її зміст в цілому), хоча начебто все вірно заповнив.
3) Підскажіть, через яку пошту та як правильно відправити ще рекомендований лист? Так, щоб точно дойшов та був отриманий виконавцем (чи можна новою поштою?) Бо відчуваю, що вони там електронну пошту взагалі не читають і відповіді я не отримаю, так і залишусь сидіти без коштів для життя, а нарахування зарплати буде вже 22-го травня, тому дуже потрібно, щоб розблокували хоча б ці 13400 за цей тиждень...