Щоденник 31 МФО. 380 тис. грн. боргу по тілу. Перші прострочки - Серпень 2024.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 277
  • Перегляди Перегляди 21K
Фінтраст (Слон) подали до суду. З 12 тисяч хочуть отримати 95 тис. Непогані ікси за один рік.
Я с ними договорилась и закрыла за тело. Это было ещё в августе. Просрочка была немного больше 6 мес

Закрив ТОП1 (Технофінанс) за 21500 грн (тіло, розбили на 4 платежі) на приблизно 16 місяців прострочки, 2 грудня 2025.

Попереду ще:
- 2 суди, Віва Капітал (50 тис. позов з 7.5к) та ФінТраст (під 100к позов з 12к). Ще не призначена дата суду. Сподіваюсь вони відсосуть, захищаюсь з адвокатами.
- Якщо не рахувати суди, і припускати, що всі на тіло пійдуть, то лишається ще 130 тис: ЄАПБ 4 з 7, КК 4 з 5, Діджи 2 з 2, Гроші Готівкою 1 та Ейс 1.
- Думаю, десь по 15-30 тис. / місяць буду рухатись, тобто до середини 2026 орієнтуюсь на фінішну лінію по МФО/Факторингах. Багато залежить від зговірливості контор. ЄАПБ по всім договорам десь 30-60% зверху хочуть по кожному, КК йо**уті на всю голову, Діджи десь 2 тіла, Гроші Готівкою 2 тіла та Ейс досудове закриття -- десь 1.5 тіла, але ще суд витрати накинули, то вийшло десь 2.5 тіла.
- Окремо, висить ще ПУМБ на 44 тис. (ще не домовився) та моно на 60 чи 70 тис. (2.5к на місяць скидаю).
- Друзям майже все повернув, а деяким навіть з відсотками. Лишається останній платіж по домовленості. Загалом повернув $17.5k з $16k. Сподіваюсь ввійти в 2026 вже без цього тягаря :P
- Ще винен родичам, але з ними вже домовились розраховуватись після МФО. За це жоско соромно, але повертати ці гроші вже буде приємніше за все.

ЄАПБ (4 договори з 7 лишилось).
Нижче поточні пропозиції (вони в 2-3 разі нижчі, ніж ті, які були 6-9 місяців назад, коли ми вперше списувались).
Аванс Кредит - 42% зверху до тіла
ФК НЕЗАЛЕЖНІ ФІНАНСИ - 53% зверху до тіла
ОПТИМАЛЬНІ КРЕДИТИ - 50% зверху до тіла
МАНІФОЮ - 27% зверху до тіла

ФК НЕЗАЛЕЖНІ ФІНАНСИ (4к тіло) - місяцями висіла пропозиція за два тіла, кілька разів за останній місяць просив скинути: спочатку до тіла, потім до тіла + 1 тис. грн -- і вони запропонували тіло + 2 тис. На цьому зійшлись, закрию через кілька тижнів.

Три попередні договори
- два (18к та 13к) закрив за тіло + ~5%
- один (1к) за трохи більше два тіла
Просто лишу тут, мб комусь корисно буде.

Новорічний хет-трік.

Закрив Технофінанс (ФК Технофінанс)
за 7000 грн (тіло) на приблизно 16-17 місяців прострочки, 29 грудня 2025.
Закрив Треба Кредит (ФК Ейс) за 25000 грн (2.5 тіла) вже після ухвали суду, розбили на три платежі, сьогодні вніс фінальний на приблизно 16-17 місяців прострочки, 29 грудня 2025.
Закрив Pango (ФК ЄАПБ) за 6200 грн (1.5 тіла) на приблизно 16-17 місяців прострочки, 29 грудня 2025.

Оплатив адвокатові роботу по ФінТрасту, який з 12 тисяч тіла за півтора року розкатав губу на 100 тис. позову.

Ще лишається 11 договорів (на трохи більше 100 тис. грн), з яких десь по половині є норм умови.
Як то кажуть, LFG*!

*Let's fucking go

Новорічний хет-трік.

Закрив Треба Кредит (ФК Ейс) за 25000 грн (2.5 тіла) вже після ухвали суду, розбили на три платежі, сьогодні вніс фінальний на приблизно 16-17 місяців прострочки, 29 грудня 2025.
Закрив Pango (ФК ЄАПБ) за 6200 грн (1.5 тіла) на приблизно 16-17 місяців прострочки, 29 грудня 2025.

Оплатив адвокатові роботу по ФінТрасту, який з 12 тисяч тіла за півтора року розкатав губу на 100 тис. позову.

Ще лишається 11 договорів (на трохи більше 100 тис. грн), з яких десь по половині є норм умови.
Як то кажуть, LFG*!

*Let's fucking go
Красавчик, но за 2.5 тела чуть обидно. Хотя на общем фоне твоей истории то такое.

Нормально рухаєтесь. А по сумах, що найбільше залишається?
Кредит Капітал -- 4 договори, де 38 тис. тіла перетворились на 250 тис. забаганок.

ЄАПБ -- 3 догвори, де з 45 тис. тіла вони хочуть ~60 тис., що в цілому +- адекватно.

Два суди, де хочуть х8 до тіла, захищаюсь, ще засідань не було.

І по мєлочі -- Діджи кілька тисяч тіло та якась контора Гроші Готівкою -- хочуть х2 до тіла.

Кредит Капітал -- 4 договори, де 38 тис. тіла перетворились на 250 тис. забаганок.

ЄАПБ -- 3 догвори, де з 45 тис. тіла вони хочуть ~60 тис., що в цілому +- адекватно.

Два суди, де хочуть х8 до тіла, захищаюсь, ще засідань не було.

І по мєлочі -- Діджи кілька тисяч тіло та якась контора Гроші Готівкою -- хочуть х2 до тіла.
Да...єапб ще може бути, а от КК, як і в мене по 10тис. тіла, хочуть більше 60 на кожен. Але вони десь зникли. Апетити у них хороші

Новорічний хет-трік.

Як то кажуть, LFG*!

*Let's fucking go
Хороший темп, бажаю в 2026 як пошвидше закрити ці 11 договорів)

Новорічний хет-трік.

Як то кажуть, LFG*!

*Let's fucking go
Добрий день підкажіть ФК ЄАПБ йдуть на уступки з ними легко домовитись ? Також хочу їх закрити

Добрий день підкажіть ФК ЄАПБ йдуть на уступки з ними легко домовитись ? Також хочу їх закрити
1768601330571.webp

Нещодавно про це писав. Я з ними вийшов на зв'язок, через рік прострочки. Вже одразу були пропозиції по більшості договорів за тіло-півтора, і декілька за два тіла.
По одному з тих, де два тіла -- наполегливо місяць писав що готовий за тіло, і в якийсь момент зійшлись посередині.

Цілком адекватні, якщо спілкуватись поштою.

Гайз, мене провели, як лoxа.

Євроколект Плюс / Євроколект+ / Евроколлект.

Це шарага бітів та кріпсі, яка доопрацьовує 'завислих лідів'. Я брав $500 в бітах 1.5 роки назад, і пустив їх в повний ігнор. Перші кілька місяців *бали мозок всім родичам і деяким друзям, і потім зникли аж до сьогодні.

Мамі робот набрав, і сказав щось за цей Євроколект. Вона скинула мені номер. Мої думки:
- хм, я точно не маю цієї назви в переліку своїх факторингів
- може хтось з існуючих факторингів перепродав іншому
- п*дори, зараз їм скажу, що напишу в НБУ за дзвінки 3-ім сторонам
- мб запитаю щодо тіла

Набираю -- біти. С*****ка.

В їх очах я реанімований лід, і явно знову почнеться стандартна схема витискання.

Це була помилка з моєї сторони. Треба було пробити їх назву на форумі, і явно ніяк на них не реагувати, бо в їх очах я і так мертвий лід, на який нема сенсу витрачати зусилля.

Судячи по дописам на форумі -- це їх новий підхід дотискання, який вони запустили тільки у 2026.

Звісно повертати їм ніц не буду, $500 - мої xD

Останнє редагування:
Назад
Угорі