Закрив LoviLave (КредитКапітал) за 6500 грн (1.5 тіла) на приблизно 8-9 місяців після продажу в КК, 28 серпня 2025.
Думаю це була суто автоматичне повідомлення від них, і ніякі мої дії на це не вплинули.
Це був єдиний договір по якому не було штрафів.
В мене в них ще 4 договори, з яких вони хочуть 250 тис. грн, з яких !!!!150 тис. штрафів!!!, при тілі загальному 38 тис. Казкові довбойоби, м'яко кажучи.
Я записав 5 розмов з операторами і максимально в юридичному форматі намагався пояснити що вони систиматично порушують закон намагаючись з мене всі ці штрафи та пеню отримати -- у відповідь тупа ідіотська скріптована маячня.
ЮРИСТИ, я правильно розумію, що ніяка фін установа не має права нараховувати штрафи та пеню під час військового стану?
І що я маю всі законні підстави сплатити тільки тіло та ті відсотки, які були до початку нарахувань незаонних штрафів?
Я хочу подати заяву в НБУ з усіма доказами того, що у них організація тупо зав'язана на обмані боржників.
І що в 80% випадків, людина не захищається і на неї в суді тупо вішають ці всі штрафи та відсотки, змушуючи переплатити 1000% за 1.5 роки користування.
Це такий маразм, в мене просто нема слів. Я хочу щоб НБУ провів повний аудит їх документації, і тупо закрив цю кончену контору, включаючи всю цю Мілонівську шляпу.
Я навіть, думаю, зібрати коаліцію бажаючих на цьому форумі, і написати колективну скаргу в НБУ на них. З усіма доказами.