20 МФО. Пошла просрочка

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 813
  • Перегляди Перегляди 69K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
0634137584 это номер Руслана из центрокредит

Привіт. На форумі я новий. Бачу які тут розмови і легше стан.

Хочу поділитися свою історією. В мене було 15 займів. Надіслав усім листи. Так як я військовий. То є закон про соціальний та правовий захист військовослужбовців. В якому вказано що пеня, відсотки штрафи не нараховуються військовим під час особливого періоду. І тут я виграв трохи. Майже усі пішли на зустріч. І списати відсотки. Манівео списано 13800 тис відсотків. По багатьом плачу тільки тіло. Монейбум взагалі перерахувало ті відсотки що я раніше кидав. І заморозило кредит зменшевши тіло. Є три самі дурні і обезбашені кантори.
Це Кф Юа. Єврогроші і Бистрозайм.
Є контакти колекторів?

Всем добрый вечер! Объясните пожалуйста, во всех договорах написано что % начисляются не больше 90дней, а что потом?

Всё, пи*дец, меня мама выписывает с квартиры. Как ей объяснить, я не знаю!

Аня, и как они сейчас через 6 месяцев ведут также задалбывают?

andrew19 Тільки не пролонгуйте ,це шлях в нікуди .Почитайте форум і закрийте ті МФО ,які не йдуть на зустріч .Інші МФО ігноруйте ,допоки вони Вам самі не запропонують оплатити тільки тіло кредиту.З власного досвіду рекомендую Вам платити через касу банку ,бо через приват 24 потім зможете і не довести ,що Ви платили.

Да, она ничего слышать не хочет. Ладно если бы только меня, так ещё и детей моих выписывает!
мне мать вчера тоже сказалы будет выписывать с детьми,я сказала пожалуйста!Не знаю чем все закончиться!

А мне сегодня вот что пришло

Это е каш пытаются связаться со мной)))

Вкладення

• IMG_20190108_185211.webp
    IMG_20190108_185211.webp
    14.1 Кб · Перегляди: 68
Аня, и как они сейчас через 6 месяцев ведут также задалбывают?
Симка,где их большинство,отключена.Контакт.лицам стали реже звонить.На другую симку пару гудков делают,маячат.На электронку тишина.Можно сказать спокойствие.Не знаю,что дальше,все равно в глубине маленький страшок шевелится,когда думать о них начинаю.

И я не знаю, рыдаю как д*pa, не могу остановиться!
а я как никогда спакойна!может я просто устала от этой всей бредятины

А мне сегодня вот что пришло

Это е каш пытаются связаться со мной)))
и мне такая х*рня пришла только я не знаю от кого!

И я не знаю, рыдаю как д*pa, не могу остановиться!
а сколько у вас МФО?

Тат@яна, А чому матір буде Вас виписувати ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі