20 МФО. Пошла просрочка

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 813
  • Перегляди Перегляди 69K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Що в вас по мілоан? Сказали,що на списання не йдуть,реструктуризації немає. Хто з ними як вирішував?

Короче мне гаплык по ходу. Вот только почему так рано продают?
А вообще что это меняет - продали или нет, долг та всеравно растет. У меня еврогроши большой долг, но я даже в личный кабинет не захожу

А вообще что это меняет - продали или нет, долг та всеравно растет. У меня еврогроши большой долг, но я даже в личный кабинет не захожу
Вот и я не захожу, платить все-равно нечем

родичі поки що незнають,але ще два залишилось,незнаю їх дій,прострочка сама більша була 18 днів
Я так поняла пока с ними общаешься, отвечаешь на телефонные звонки, то они и родствеников не беспокоят. Звонят только тем чьи контакты указывали?

Я так поняла пока с ними общаешься, отвечаешь на телефонные звонки, то они и родствеников не беспокоят. Звонят только тем чьи контакты указывали?
Ничего подобного, пока общалась звонили родителям, хотя номера не указывала.

Ну попробую трубку брать - а там видно будет, запугать не получится:diablo:

Главное не нервничать (здоровье дороже, а денег всеравно не прибавится)

Я вот всё никак за работу не успокоюсь. Если они начнут наяривать туда, а я буду включать дурочку мол "когда -то брала, но выплатила и мне никто не звонит" проканает или нет :crazy:

я спросила совет у юриста что они у меня могут забрать имущества нет зарплаты не только детское пособие есть недвижимости нет вот ответ:
За рішенням суду, Ви можете нести відповідальність лише тим майном,яке перебуває у межах Вашої власності. Якщо майна немає, вираховуватиметься із зарплати, немає зарплати - соцвиплати, пенсія, вле не більше 30%, немає виплат присудять громадські роботи, оплата за які буде перераховуватись позикодавцю. Якщо суд присудить стягнути, Ви можете подати оскарження рішення, апеляцію. Але краще вирішувати в досудовому порядку. Якщо потрібна допомога в зменшенні заборгованості, звертайтеся. І взагалі по перше нікому наперед нічого не платіть, лише на законних підставах. По друге Вам потрібно написати звернення, де витребувати повний, вичерпний пакет документів по позиці включно із калькуляцією. Заборонити Вам телефонувати та здійснювати інший тиск по сплаті зобов*язань. На основі відповіді і чинного законодавства зробити правильну калькуляцію і вирішувати вже питання погашення у досудовому, чи судовому порядку.

Я вот всё никак за работу не успокоюсь. Если они начнут наяривать туда, а я буду включать дурочку мол "когда -то брала, но выплатила и мне никто не звонит" проканает или нет
Я именно так себя и настраиваю, полный мороз - по другому никак (никого не интересуют чужие проблемы)

кому то пригодило такое? 1 день прострочки быстро займ

Вкладення

• S81127-13150193(1).webp
    S81127-13150193(1).webp
    17.9 Кб · Перегляди: 79
да
Я вот всё никак за работу не успокоюсь. Если они начнут наяривать туда, а я буду включать дурочку мол "когда -то брала, но выплатила и мне никто не звонит" проканает или нет :crazy:
да. говорите что это аферисты коллекторы и вы на них уже заявление в полицию написали

И у меня до хрена.Поверьте,всё временно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі