Щоденник 17 мфо, опускаются руки.

• Автор теми Автор теми mawa090
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K

mawa090

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
mawa090 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я в такому відчаї що не знаю що робити.. В мене 17 кредитів в МФО, брала один щоб погашати інший, і так на погашалась що тепер маю віддати загалом на оплату за всі кредити 60 тис. гривень.. В даний момент я не маю таких грошей працюю вчителем, в мене Троє дітей, робочі години на робі скоротили і тепер плать дуже мало.. Вийшла вже на першу прострочку по кредити в гофінго, брала 4000 тис. , оплатила 3200, і за три дні прострочки тепер маю заплатити 8000.. Я не знаю що я маю робити, в мене просто опустились руки.

Я в такому відчаї що не знаю що робити.. В мене 17 кредитів в МФО, брала один щоб погашати інший, і так на погашалась що тепер маю віддати загалом на оплату за всі кредити 60 тис. гривень.. В даний момент я не маю таких грошей працюю вчителем, в мене Троє дітей, робочі години на робі скоротили і тепер плать дуже мало.. Вийшла вже на першу прострочку по кредити в гофінго, брала 4000 тис. , оплатила 3200, і за три дні прострочки тепер маю заплатити 8000.. Я не знаю що я маю робити, в мене просто опустились руки.
Для початку уважно почитайте даний розділ.

Режим снежинки, не реагируйте на звонки и сообщения, вам будут присылать много всяких пугалок. Никто и ничего у вас не отберёт, не бойтесь. Установите антиспам на телефон, закройте или вообще удалите все соц. сети. Через пару месяцев вам начнут предлагать закрыть за тело, тут уже будете сами решать, закрывать или нет, по мере возможностей.
И ещё раз, вам никто ничего не сделает, ничего не отберёт. Да, поначалу страшно, читайте форум по своим мфо, найдете много полезной информации. Вы в этой лодке не одни, всё будет хорошо)

Режим снежинки, не реагируйте на звонки и сообщения, вам будут присылать много всяких пугалок. Никто и ничего у вас не отберёт, не бойтесь. Установите антиспам на телефон, закройте или вообще удалите все соц. сети. Через пару месяцев вам начнут предлагать закрыть за тело, тут уже будете сами решать, закрывать или нет, по мере возможностей.
И ещё раз, вам никто ничего не сделает, ничего не отберёт. Да, поначалу страшно, читайте форум по своим мфо, найдете много полезной информации. Вы в этой лодке не одни, всё будет хорошо)
я боюсь щоб вони мені будинок не забрали, і не викинули нас на вулицю.
Обов'язково закрити усі банківські картки, які були засвічені
Якщо я закрию, то зарплату не зможуть отримати

И ещё раз вам объясняю, никто у вас дом не заберёт) У мфо для этого дела кишка тонка, они способны только вякать, вот и всё)

Преславутий перенос авторизованих операцій. Все таки він нікуди не дівся.
По крайній мірі в приваті
Я вже більше року в прострочках з однією картою яка всюди прив'язана і норм)

? Во наглые...не платите им больше, лучше детям оставьте, а в приступах паники заходите на форум, очень спасает

Доброго дня!Паніка і відчай не найкращі "друзі"у нашому становищі.Нічого страшного не сталося.Закінчуйте їх кормити.Спокійно виходьте на протермінування.Єдине,щоб я добавила до порад,що вам дали,все ж таки попередити керівництво,бо дзвонити будуть.Ну і рідних,друзів,кого вважаєте за потрібне.Ніхто не забере ваш будинок.Все ,що вони можуть це вести телефонний терор.Встановлюйте антиспам або міняйте номер.Читайте форум.По всім МФО багато інформації.
P.S.У мене 18 МФО,просрочка майже 2 роки.,жива ,здорова.Нічого не забрали.

Якщо я закрию, то зарплату не зможуть отримати
Недвижимость, детей, собак, котов, мужа никого не заберет. никто никого не посадит и тд. Это психологическое давление и пугалки.

карту необходимо перевыпустить. приходите в банк и говорите 'потеряла карту. выпускайте'. Обязательно и именно так. иначе как только на карту будут заходить деньги - их будут МФО списывать под чистую. умудряются даже в минус загнать'
это обязательно.

через несколько месяцев все будут предлагать закрыть за тело.

думайте о себе И детях. МФО подожду. у меня тоже 3е детей, МФО тоже на 60к было. Закрываю по чуть чуть за тела.

ПЕПА✨, а как быть если 33 МФО? Просрочки есть уже почти везде общий долг 300 000 грн по телам около 160 000 , за такие можно и забрать что то наверное , но просрочка не больше месяца пока что , телефон красный от звонков , и звонки уже идут не спам а новые

ПЕПА✨, а как быть если 33 МФО? Просрочки есть уже почти везде общий долг 300 000 грн по телам около 160 000 , за такие можно и забрать что то наверное , но просрочка не больше месяца пока что , телефон красный от звонков , и звонки уже идут не спам а новые
Аналогічно бути.Повторюсь ще раз,страх,паніка,відчай не найкращі порадники.Все в житті можна виправити,крім одного)))Думаю ви здогадались.У вас 160 тис.не по одному кредиту тіло,а всі разом.Їх не об'єднають в один.Тому,видихайте.Читайте розділи на форумі,і з світлою головою вирішуйте свої тимчасові,фінансові труднощі.?

Никто ничего не отберёт!

Схожі теми

Назад
Угорі