14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
А що таке сирена?))) Вибачте, вже майже 5 місяців в прострочках, а що воно таке не знаю)
Поступає дзвінок з робота, на фоні грає поліцейська сирена і щось там говорить. Доречі інші шараги дуже чемні були сьогодні. Я їх попресовував потроху на рахунок закону і того щоб вони назвали назву компанії, своє ПІБ і всі інші штуки. Вони запиналися, щось мямлили і я скидував трубку.

Интересно, это одни и те же убогие звонят?? У Вас какая просрочка? Просто мне реально не звонили сегодня вообще можно сказать. 3 раза пытались с одного и того же номера, приват, судя по номеру. И все. До этого уже дней 10 звонков практически нет.

Фрукты хавали шаровые???
Это в основном звонит альфа и пубм, точнее звонилки типа укрборга и тд, иногда проскакивает райф, ну и остальное качай гроши, изикеш и какой-то шлак неопределяющий))
Никто на уступки не идет, хамят, а я ведь хотел им всем помочь в закрытии ))
А просрочки от 2 мес и выше))

Оп оп, вже 3 дзвінки після 20:00. Мабуть вони в інших часових поясах сидять :)

смею предположить это "сирена"
У труколері підписане як "Спам" і "Робот Єгроші"
Доречі у більшості шараг прострочка вже по тижню і більше. Поки тільки мене дістають дзвінками та СМС. Ще мав необережність поговорити з оператором Тенго, який випитував контактних і номер з роботи. Сказав що все те саме як я вказував на сайті. При чому на роботі мало того що шараг оцих шлють в дупу, так ще і всі номери телефонів змішили в минулу пятницю :)

Шановні форумчани)) Прошу зацінити роботу нашого Національного банку.Особисто мене -це дуже порадувало.Чесно настрій підняло.:diska4:Моя думка була така,що всі відомі МФО не доторкані.А щиметь НБУ тільки мало відомі не банківські фін установи.а тут на тобі.

До п’яти небанківських фінансових установ застосовані заходи впливу​

John One, а Ви наступну новину читали?Особливо порадувала реєстрація ТОВ "Єнот Фінанс".Нічого не нагадує?

Ну шо там работает чи не Закон, не осилила прочитать 10 страниц, а то у меня звонки по 3-у кругу окружению, кто-то усиленно передаёт мне шо я заплачу в любом случае?

Шановні форумчани)) Прошу зацінити роботу нашого Національного банку.Особисто мене -це дуже порадувало.Чесно настрій підняло.:diska4:Моя думка була така,що всі відомі МФО не доторкані.А щиметь НБУ тільки мало відомі не банківські фін установи.а тут на тобі.
Это все показуха, исправят договора и дальше все будет как и было. Никаких санкций не будет. Подправят под этот закон и на этом все закончиться "Про затвердження Правил розрахунку небанківськими фінансовими установами України загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки за договором про споживчий кредит".
Теперь остается ностальгировать по тем временам когда Нацком устраивал обыски и конфискации техники в офисах Манивео и т.д. НБУ способен максимум на вот такие сообщения ни о чем.

John One, о ужас! Их заставили починить калькулятор... За несколько лет... За год жалоб... И на это им дали месяц. И это "захід впливу"...

Дочекалися 14 липня. Цікаво як буде сьогодні. Бо вчора не знаю хто із них обдзвонили давніх знайомих з якими не бачилась роками.
Я и не ждала этот день!
Не будет изменений это точно!
Не в той стране живём!
Я хочу, что бы ограничили процентную ставку на кредиты в банках и этих мфо, что бы людей не заганять в жoпy! Но это мечты!

"До вказаних небанківських фінансових установ Національний банк застосував захід впливу – зобов’язання ужити заходів для усунення порушення та причин, що сприяли вчиненню порушення у строк до 2 серпня 2021 року."

:lol::lol::lol:...
Напугали їжачка голою дупою ))

Собственница Егроши хорошо известна в депутатских кругах в 29 лет то ? сос кредит меня не кошмарили, через 3 месяца продали, вот коллекторы очень бабушку кошмарили, она пошла оплатила им всё. Тут не хватает ООО ВЕРОНЫ и ООО Инвест финанс ??‍♀️

Я не буду говорить ничего про закон, просто не знаю его подводные камни и особо не вникал в него.
Но, в моём случаи работает на всех кроме Фактора - Шмактора, как звонили по несколько раз в час, так и дальше звонят, начинают трезвонить стабильно где то в районе 9:00 и заканчивают ближе к 19:00.
Так что, с моей стороны вроде как работает, но опять же не на всех )
Ксати, я Шмактор никак во внимания не беру, для меня это просто обиженные дети, которые пошли поработать звонилками для самоутверждения только лишь )

По моим наблюдениям: вчера у папы (который не контактный, естественно) было 40 звонков, сегодня ни одного

У мамы вчера звонков 80 (даже больше наверное), сегодня около 40. Можно ли это считать покращенням не знаю ?
??
Папа мне ещё такой: "Ну все, ты прощена) Ни одного звонка)"

Но он молодец, 2 месяца в засаде с кнопочным телефоном. Трубку не берет, а если и берет, то меня знать не знает

Это все показуха, исправят договора и дальше все будет как и было. Никаких санкций не будет. Подправят под этот закон и на этом все закончиться "Про затвердження Правил розрахунку небанківськими фінансовими установами України загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки за договором про споживчий кредит".
Теперь остается ностальгировать по тем временам когда Нацком устраивал обыски и конфискации техники в офисах Манивео и т.д. НБУ способен максимум на вот такие сообщения ни о чем.
Шановні форумчани!!)))Ну "йоли -пали",так це прекрасно,коли на офіційному сайті НБУ публікують,такі новини.Добре, вони всі підмазані депутатами,навіщо тоді взагалі давати про це знати,сиділи як сиділи б з 10000 тис в сос кредіт за їхньою річною ставкою нарахували б мені 1300000:труселя:А ще скажіть,що краще взагалі не слова не писати,про їхні забаганки.В цьому випадку є нащо силатись.Як ні як можна себе захистити)))

Назад
Угорі