14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Я кажись догнал. Всвязи с 14-ым числом, не выдержав такого прессинга и от того что не будет работы, Арсен написал заявление об отставке! Согласен кто-то?))))))))

А Ви не шукайте)Що може бути важливіше за відпочинок?Знаю по собі,що навіть працюється потім продуктивніше.Гарненько розмочитись у водичці,потім розігріти боки на сонечку)
Крити особливо і нічим. Дурнувате почуття відповідальності, хіба що.
Беру все оптом???
Починаємо вигадувати слова на букву "о"?)))

✨ПЕПА✨, Якщо по списку дивитись там все логічно. Під макарони з сиром відсвяткувати день взяття бастілії, далі безпорядки, нудизм і т.д... Слова на "о" трохи вибиваються з ряду.)))

Евгеша81, меня продали через 2 месяца. Фантазии у них не хватает, одно и то же смс 2 месяца отправлять)

Дуже спекотно 14 липня. Напекло в голову гроші всім. Пропонують за тіло .

Я кажись догнал. Всвязи с 14-ым числом, не выдержав такого прессинга и от того что не будет работы, Арсен написал заявление об отставке! Согласен кто-то?))))))))
Якщо не про політику (бо не можна),то виходячи з того ,що Арсену вчора напекло ,перейде повільно в" гаряче " восени.

Буду чекати на кого нові скарги катати ))) вже ссилаючись на новий закон ?

-добрый день. Это компания а-хврраросаи-ра. Мне нужна Марина.
-еще раз внятнее компанию назовите.
-авира. Меня зовут Дмитрий. Мне Марина нужна. У неё долг, который она должна закрыть сегодня до полудня. Иначе бумаги пойдут в суд.
- идите, Дима, вслед за ними.
- за кем?
- не "за кем", а "куда" правильнее будет. Дима идите на. С бумагами. В полдень. Не позже.
- спасибо. Всего доброго.... Если Вас не затруднит, то пускай она перезвонит.

Очень неожиданно. Обычно ребята острые на язык, а тут...

Назад
Угорі