14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Я і не дивуюсь. Людям потрібна казка, от і вірять в будь-яку нісенітницю. психологія у нас така)
Нє ну закон вроді нічо такий. Але його реалізація кульгає..
Щоб позакривати пітушків потрібно тверда політична воля.
Давайте згадаємо разом: колись були ігрові апарати.. сивочолий заборонив, натомість апарати вдруг всі стали "лотарея випадкових чисел" (тепер вже апарати закрили остаточно, але уявіть скільки вони забрали у людей за весь час)
Так і з пітухами. Зараз пітушня просто буде кошмарити як ноунейми. Або без прив'язки до свого курятника, або з намьоками, які пітушарня буде просто відкидувати, тіпа то не ми. То всьо злі нечесні конкуренти, які нам хочуть наламати наш бізнес.
Висновок який? Правильно! Посилати то всьо накуй!!

Надеюсь, сегодня не будет 100500 тем о том, как 14 июля вступил в силу закон, легализующий биомусор
Чуток меньше)
:saint::saint::saint:

Від перестановки доданків.... Я вже третій рік без відпустки. Скоро буде вибух!)))

В мене аж в листопаді відпустка.То просто був вихідний-на велосипед і на ставок)Трохи розгрузилась.
А щоб не вибухнути-певно таки треба у водичку)Охолонути.Бодай до найближчої калюжки.

Morfius, пані Яночка за відпочинок агітувала))) От і сидить тпер в голові думка забити на все і десь до води поближче)))

Yanochkka, у мене Дніпро під боком. До найближчого пляжу хвилин 10 ходу. Але завжди знайдеться щось "важливіше"!

Yanochkka, у мене Дніпро під боком. До найближчого пляжу хвилин 10 ходу. Але завжди знайдеться щось "важливіше"!
А Ви не шукайте)Що може бути важливіше за відпочинок?Знаю по собі,що навіть працюється потім продуктивніше.Гарненько розмочитись у водичці,потім розігріти боки на сонечку)

Евгеша81, да, эти любители рассылок и звонков всему окружению. Но от меня они уже избавились, продали
Да вот тоже жду пока продатут, а то не интересные они совсем))) Никак дождаться не могу. Хотя просрочка только 20 дней. Ну что ж, будем ждать))))

А що сьогодні за пам'ятна дата???Просвітіть не грамотну?
Выбирай шо по душе :dirol:

14 июля
  • День беспорядка
  • День нудистов
  • День смородины
  • День макарон с сыром
  • День придумывания 27 слов на букву О
  • День взятия Бастилии – Франция
  • День калейдоскопа
  • День большого бодуна
  • День рождения Чебурашки
  • День глаженых шнурков