Malinka578
Форумчанин
- Дописи
- 70
- Реакції
- 24
- Бали
- 283
Malinka578 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене вони теж є, вчора говорила з ними, ну вони лoxи лохами, питають коли оплата буде, кажу, оплати не буде, буде оплата через метод букви"У" або на х..й або в суд, вибирайте, який варіант підходить, но саме цікаве, що вони сьогодні зранку не звонять, як завжди з 8.00, прислали смс і сума така сама, як була вчора, а можливо ще сплять, може позвонили розбудити і запитати чи вибрали метод оплати??? Як думаєте????А зачем Вы с ними общаетесь? Сами понимаете, что пока это бесполезно. Я тоже мама, и звонят по поводу сына. Блокируются неизвестные номера, и всё. Мне сын дорог, и нервничать из-за этих я не собираюсь, и сыну не позволяю.
Post automatically merged:
В мене вони теж є, вчора говорила з ними, ну вони лoxи лохами, питають коли оплата буде, кажу, оплати не буде, буде оплата через метод букви"У" або на х..й або в суд, вибирайте, який варіант підходить, но саме цікаве, що вони сьогодні зранку не звонять, як завжди з 8.00, прислали смс і сума така сама, як була вчора, а можливо ще сплять, може позвонили розбудити і запитати чи вибрали метод оплати??? Як думаєте????
Я спілкуюся під настрій, а як я в настрої, в мене складається відчуття, що в минулому житті, я напевне теж була колектором, вже не одного взула...
Останнє редагування: