Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шото попахивает брехней...в 11 ночи они не звонят.самый последний звонок в 22.00.ну это у меня.а самый ранний8.15Моя контактна особа, сьогодні подзвонила мені і сказала що їй в 11 ночі телефонують і кажуть за мій борг і о сьомій ранку,просрочка ще серпня я їй кажу не піднімайте трубку,а вона каже що по роботі не може. Але я не вірю бо раніше казала що цей номер не знає ніхто,а тепер уже по роботі телефонують. До мене вони зараз телефону ють 2 раза в день і все.
Шото попахивает брехней...в 11 ночи они не звонят.самый последний звонок в 22.00.ну это у меня.а самый ранний8.15
Кредит касса максимум в 20:00 звонит, по моей практикеВаша контактна 3,14здить і не кашляє.
По роботі в 11 ночі звонять ???
![]()
![]()
![]()
Если постоянно игнорить.Мне в 21:00
Когда они вообще перестают звонить ?
У них на сайте написано что они работают с 8 до 21Моя контактна особа, сьогодні подзвонила мені і сказала що їй в 11 ночі телефонують і кажуть за мій борг і о сьомій ранку,просрочка ще серпня я їй кажу не піднімайте трубку,а вона каже що по роботі не може. Але я не вірю бо раніше казала що цей номер не знає ніхто,а тепер уже по роботі телефонують. До мене вони зараз телефону ють 2 раза в день і все.
Не сказала бы у меня самый ранний в пол 8)Шото попахивает брехней...в 11 ночи они не звонят.самый последний звонок в 22.00.ну это у меня.а самый ранний8.15
Ну я ж говорю,шо это у меня.а у кого-то по другомуНе сказала бы у меня самый ранний в пол 8)

Точно. Секас по телефону. И перед сном и с утра. Может это она сама им звонит?))по моему ей в кайф с ними общаться в это время))
мне бывало в 3 часа ночи наяривали ))Шото попахивает брехней...в 11 ночи они не звонят.самый последний звонок в 22.00.ну это у меня.а самый ранний8.15
Ого.какое мфо?и что говорили?мне бывало в 3 часа ночи наяривали ))
Нет, просто поменять номера..... Вот и все.....у мене сьогодні CentroCredit котактних на додзвон на цілу ніч поставив... телефон був на беззвучному, але ж, це реально, що тепер людем телефони викидати?
С августа |
Моя контактна особа, сьогодні подзвонила мені і сказала що їй в 11 ночі телефонують і кажуть за мій борг і о сьомій ранку,просрочка ще серпня я їй кажу не піднімайте трубку,а вона каже що по роботі не може. Але я не вірю бо раніше казала що цей номер не знає ніхто,а тепер уже по роботі телефонують. До мене вони зараз телефону ють 2 раза в день і все.