Звонки из кредит кассы длительное время. Как разговаривать с ними?

А це дуже просто. Міняєте номер і вуаля - повна тиша і чистий спокій.
А якщо на роботу почнуть дзвонити . Я тільки на початку шляху . Для мене це такий сором .
А якщо на роботу почнуть дзвонити . Я тільки на початку шляху . Для мене це такий сором

А якщо на роботу почнуть дзвонити . Я тільки на початку шляху . Для мене це такий сором .
Вони і так можуть туди дзвонити і це ніяк не залежить від того чи відповідаєте Ви на дзвінки чи ні. А сором за що? Тільки ні слова про репутацію!)))

Вони і так можуть туди дзвонити і це ніяк не залежить від того чи відповідаєте Ви на дзвінки чи ні. А сором за що? Тільки ні слова про репутацію!)))
Яка репутація якщо я в цьому болоті по самі вуха . З чого починати навіть не знаю . Поки сиджу тихо , як миша . Читаю смс , вайбер , та ігнорую дзвінки . Поки дуже важко.

Яка репутація якщо я в цьому болоті по самі вуха . З чого починати навіть не знаю . Поки сиджу тихо , як миша . Читаю смс , вайбер , та ігнорую дзвінки . Поки дуже важко.
Потім буде легше. І забудьте Ви слово сором. А почати треба з того, що змінити своє бачення ситуації. Нічого страшного в ній немає.

Теж був такий стан коли в грудні місяці зрозуміла, що я в ямі. На даний час в просрочках вже майже 3 місяці по 24 МФО, 2 банка і КредитМаркет. Повний ігнор. Збираю гроші платить буду тільки тіло так яяк напроллонгувала багато. Теж боялася дзвінків, соромно було перед людьми адже село невеличке. Але переборола свій сором і живу спокійно іноді включаю сімкку подивииться, що пишуть.

В мене прострочка 8 днів то вже були дзвінки родичам, ну і мене по кілька раз в день набирають.

с кредит кассой у меня своя история тело 20к взято в августе далее лонгации, в просрочку вышла в ноябре. но пыталась частично гасить...итого уже улетело в никуда тело х 2... то слава яйцам в январе они перестали начислять и остаток висит в кабинете 5780,00...звонки ежедневно и куча смс и писем на почту и возможно на старую работу (но мне фиолетово) за весь этот период набрали лишь раз отца. читая выше все сообщения от форумчан делаю вывод, что больше всех они достают тех, кто не подарил им кучу денег, как я - д*pa

Милая,
Спасибо! Я тоже ушла за месяц по всем в просрочку, одномоментно, как раз по всем 10-15 дней.
Достали егроши, написала жалобу, кредит каса и кредит 7 атакуют

Счет ФОП не заблочил никто?
Нет никто

15 дней просрочки, но атакуют знатно)
За день, 128 звонков, 8 диалогов в вайбер, 9 смс, и спам почты)
Угрожают, миленькие..
Спрашиват, подтверждаете ли Вы стречу в 9:00 по месту регистрации??‍♀️

Кто знает,как долго остаются активными?
А зачем вы с ними вообще диалоги вели?
с кредит кассой у меня своя история тело 20к взято в августе далее лонгации, в просрочку вышла в ноябре. но пыталась частично гасить...итого уже улетело в никуда тело х 2... то слава яйцам в январе они перестали начислять и остаток висит в кабинете 5780,00...звонки ежедневно и куча смс и писем на почту и возможно на старую работу (но мне фиолетово) за весь этот период набрали лишь раз отца. читая выше все сообщения от форумчан делаю вывод, что больше всех они достают тех, кто не подарил им кучу денег, как я - д*pa
Есть у них некоторые забавные звонилки)

15 дней просрочки, но атакуют знатно)
За день, 128 звонков, 8 диалогов в вайбер, 9 смс, и спам почты)
Угрожают, миленькие..
Спрашиват, подтверждаете ли Вы стречу в 9:00 по месту регистрации??‍♀️

Кто знает,как долго остаются активными?
Просто пугают, мне тоже такое присылали, пусть катятся к чертовой бабушке. У меня почти два месяца просрочки. Смените симку и жить станет легче. И если надумаете менять нигде её не светите, а то я пополнила была с монобанка счёт, вчера целый вечер и целую ночь звонил бот что заблокируют счета .

Як раз то до війни дуже тероризували рідних, навіть на стаціонарний звонили та сусідам

Назад
Угорі