елена777
Читач
- Дописи
- 10
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
елена777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так, в гетконтакті. те що вони зроблять арешт - брехня. в військовий час внн не роблять, відповідно не арештують. не переживайте, кк не буйна, просто понаярюють на й все))
Вони телефонували вчора, нормально домовились просто, я і не зрозуміла до чого ці дзвінкитак, в гетконтакті. те що вони зроблять арешт - брехня. в військовий час внн не роблять, відповідно не арештують. не переживайте, кк не буйна, просто понаярюють на й все))
буває)) правильно що не переживаєте, не варті ті всі мфо ваших нервівВони телефонували вчора, нормально домовились просто, я і не зрозуміла до чого ці дзвінки
Та я не переживаю, просто є ще декілька контор,і я не розуміла хто саме це
хм, у меня основном подписаны не красивыми словамиAnastasiyaA, так в том то и дело что там не подписано с какой конторы
Є багато різних баз данихХто знає де вони беруть номери родичі
В телеграмі Максим Вікторович писавЄвген Васильович?
Я переписувався з одним, він мені дізлайки ставив на смс в телеграмі) на тіло навіть не намікав, все про відсотки одне й тежВ телеграмі Максим Вікторович писав
Писав ніби то акція можна закрити за тіло 6300, нарахували 15000Я переписувався з одним, він мені дізлайки ставив на смс в телеграмі) на тіло навіть не намікав, все про відсотки одне й теж
а в мене акція з відсотками) буду чекати на тілоПисав ніби то акція можна закрити за тіло 6300, нарахували 15000
Потрібно писати скарги. До нацбанку, фінскарга, то може будуть адекватнішіКредит каса зовсім озвіріли, (тіло 6300, 11 пролангацій по 1890, просрочка з березня)
писали мені в телеграм де успішно були заблоковані. На наступний день знайшли номер родички і сказали, що я вказала її номер як свій, що звісно ж неправда. Розповіли всі мої дані, скільки в мене тіло і навіть, що не перший мій кредит. Хто знає де вони беруть номери родичів, в соц мережах не вказаний?
вообще до одного места и выброшенные деньги на ветер. Включать мороз и слать их найух..... Или гасить за "тело". Меньше никто не предложит.11 пролангацій по 1890
Уже закрила за тіловообще до одного места и выброшенные деньги на ветер. Включать мороз и слать их найух..... Или гасить за "тело". Меньше никто не предложит.
А давно у вас просрочка? Общались с ними , или игнор? У меня звонят только мне. Раньше такие хамовитые ребята были, сейчас вроде чуть попустились, женщина звонит, так все культурноТелефонує якійсь Олександр вимагає терміново оплату в повному обсязі інакше буде телефонувати до родичів, контактних осіб. У кого як з ними зараз ? Обзвони роблять ?