Звонки из кредит кассы длительное время. Как разговаривать с ними?

Просрочка 200 дней, поначалу конечно кошмар, задолбывали. Но я упертый. остановили процент на 10000 тыс, брал 7000. Перекинулся с ними пару ласковых и на том все, сейчас им кидаю каждый день 20-30 грн, за полгода разойдемся...

Может на почту обратится,хотя бы чтобы по вашему адресу приносили,а не по соседскому.
Нє-нє-нє... Я скоро з'їжджаю - квартира зйомна... Потім подзвоню цим олухам від імені сусідки, тіпа шо ви мені пишете?!?!? :boast:

Просрочка 200 дней, поначалу конечно кошмар, задолбывали. Но я упертый. остановили процент на 10000 тыс, брал 7000. Перекинулся с ними пару ласковых и на том все, сейчас им кидаю каждый день 20-30 грн, за полгода разойдемся...
А через какое время остановили процент?Вы им платите а они все так же наяриваюи?

Можно чуть подробнее,как остановили проценты.спасибо

Irisha, мені КредитКаса зупинили проценти десь на 100 день прострочки. Суму в 17000 зменшили до 10000 і кожного дня завзято переконують мене їм її повернути. Наразі ні на які поступки не ідуть...Тіло було 5500, багато пролонгацій.

А через какое время остановили процент?Вы им платите а они все так же наяриваюи?
Мені зупинили відсотки десь на 40й день просрочки. Тіло 10000, зупинились на 17800, і не росте. Дзвонять не щодня, але я давно з ними не говорила - я беру трубку - вони кладуть... :pardon:
Нічого не робила, не просила, не домовлялась. Платити покищо не планую - реально нічим...

Мені зупинили відсотки десь на 40й день просрочки. Тіло 10000, зупинились на 17800, і не росте. Дзвонять не щодня, але я давно з ними не говорила - я беру трубку - вони кладуть... :pardon:
Нічого не робила, не просила, не домовлялась. Платити покищо не планую - реально нічим...
Они кладут трубку чего?

Мне уже и письмо домой прислали, и всех обзвонить успели ( но я всех предупредила, что могут звонить) даже папу нашли

Irisha, мені КредитКаса зупинили проценти десь на 100 день прострочки. Суму в 17000 зменшили до 10000 і кожного дня завзято переконують мене їм її повернути. Наразі ні на які поступки не ідуть...Тіло було 5500, багато пролонгацій.

В мене особисто з усіх моїх "дружбанів" ПердитьКаса сама активна в плані "разъяснительных работ", проте зауважив те, що в них самі адекватні нарахування відсотків на просрочку.Ну і МайКредит теж вже навіть пропозицію зробив на реструкт який я би міг потянути, проте тримаюсь чітко сформульованого плану дій : всі в сад! ... ой в суд!!!)))

Подскажите пожалуйста, динеро 3100 без %, кредит касса 12000 (скоро просрочка), кредит плюс 7000, манивео 5000. И это только тело кредита. Сам уезжаю за границу ибо по-другому не вылезу из этого. Что закрывать первым? Как быть когда будет просрочка? Будут ли они звонить заграницу?
Динеро, кредит плюс и манивео, до 21 июня, потом просрочка пойдёт

ФИО повинен терміново погасити 14 625,52 грн за 0142-7430, для сплати тисніть: creditkasa.com.ua/p?A1427430. Повідомте про це боржника. Компанія змушена почати примусове стягнення боргу. 0443335143

Чего от них дальше ждать?)

ФИО повинен терміново погасити 14 625,52 грн за 0142-7430, для сплати тисніть: creditkasa.com.ua/p?A1427430. Повідомте про це боржника. Компанія змушена почати примусове стягнення боргу. 0443335143

Чего от них дальше ждать?)
О и мне и контактному сегодня на вайбер такое же пришло))))

Наталія Володимирівна молодець! Підняла настрій ? так з ними і потрібно розмовляти!

Назад
Угорі