Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 61K
Я відправляла, але мій лист не пішов.
Н
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
А яку адресу відправляти? Я відправляла на [email protected], не пішов лист, написали, що на цю адресу неможливо відправляти листи, якось так...

Вкладення

• Screenshot_20191206-061157.webp
    Screenshot_20191206-061157.webp
    36.9 Кб · Перегляди: 53
Останнє редагування:
Пришлите в личку как писать заявление в НАЦКОМ, ваш пример,хочу правильно написать просто.

Доброе утро, лучше пишите через урядовую линия там скрины прикрепить можно и нужно особенно если были пролонгации. А то я отправила запрос по кредит кассе, а мне ответили что все в порядке с начисление я так поняла они в договоре не подали мои пролонгации. Буду повторно писать через урядовую со скринами личного кабинета и скринами об оплате.
Хто знає? Відповідь по кредіт каса. Що далі робити?

Я відправляла, але мій лист не пішов.
Н

А яку адресу відправляти? Я відправляла на [email protected], не пішов лист, написали, що на цю адресу неможливо відправляти листи, якось так...
Нужно писать на их сайте в разделе электронное обращение, пишите отдельно и быстро вставляете если не отправляется пробуете несколько раз

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

И как сработало ?

Напишіть будь ласка хтось якщо маєте зразок заяви на повернення коштів
Хто небудь ласка напишіть зразок заяви на повернення коштів в нацком?Прошу вас,вже 3 дні не можу знайти

Останнє редагування:
Я писала как на первой странице. Но от себя добавила, что написано официальное письмо на юридический адрес о тяжелом материальном положении из-за ухудшения здоровья(там документально подтверждается). Но ответа не было. Отправила в нацкомфинуслуг само письмо и бланк о получении письма мфо
нацкомфин не регулирует отношения между кредитором и должником, он просто по вашему заявлению их проверяет, если что - дает пилюлей и потому долг совсем не тот получается.

Ne prinimaet vhodyashuju pochty
на электронную почту писать надо, а не в обращении. Тогда можно добавить скрины и любые документы
Adresat ne prinemaet vhod. po4tu,podskajite adres po4ti dejstvyyujiy
на электронную почту писать надо, а не в обращении. Тогда можно добавить скрины и любые документы
Adresat ne prinemaet vhod. po4tu,podskajite adres po4ti dejstvyyujiy

Останнє редагування:
А если по некоторым МФО пролонгаций не было, то стоит писать в Нацкомфинуслуг?

А если по некоторым МФО пролонгаций не было, то стоит писать в Нацкомфинуслуг?
Однозначно потрібно писати відповідні листи (заяви, скарги і т.д.), тому що по "нормальному" питання з МФО вирішено не було.

Напишіть будь ласка хтось якщо маєте зразок заяви на повернення коштів
Хто небудь ласка напишіть зразок заяви на повернення коштів в нацком?Прошу вас,вже 3 дні не можу знайти
На форумі є розділ документи

Підкажіть якщо вчора відправила на 5 МФО в Нацкомфін листи , а де дивитись що далі з цими листами. Мене повідомлять якось що листи на розгляді чи як? Дякую.

Підкажіть якщо вчора відправила на 5 МФО в Нацкомфін листи , а де дивитись що далі з цими листами. Мене повідомлять якось що листи на розгляді чи як? Дякую.
Вроде бы, приходит ответ на Вашу почту

Ребят хочу сказать Вам огромное спасибо, создатели форума просто молодцы. Много людей и я в том числе перерыв весь Гугл в поиске хотяб на какие либо вопросы по этому долбаном МФО, и ниче толково, главное что мне здесь нравится это постоянное общение можно спросить у кого как было и как есть на данный момент, я здесь только несколько дней и постоянно читаю. Это реально помогает то что ты не один))Ребят спасибо:biggrin:
Я теж вже тільки тут сижу....фейсбук відпочиває)))
Вроде бы, приходит ответ на Вашу почту
Відповідь вже як розглянуть? Це місяць, просто думаю чи я вірно їх склала і відправила а то щось маю сумніви що все прошло так.Дякую

Ждите месяц-полтора, будет ответ. Возможно, сразу ответят, что мфо не предоставило документы, тогда придется ждать ещё.

Прошу, помогите, как разобраться в "АВТОРИЗУВАТИСЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ІНТЕГРОВАНОЇ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОННОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ". Я не знаю что мне с этим делать...

Конечно хорошо))

Згідно закону України "Про звернення громадян" у зверненні має бути зазначено ПІБ, місце проживання, суть питання, підпис, дату. в іншому випадку - звернення вважається анонімним і розгляду не підлягає. пропонуємо доопрацювати ваше звернення
Мне прислали на электронную почту) что я не правильно написала?
А если договора нету, они скрыли с начала просрочки его с личного кабинета! Что делать?

Назад
Угорі