Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 61K
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
це ви пимпли заказним листом? Чи в електронку

Ждите месяц-полтора, будет ответ. Возможно, сразу ответят, что мфо не предоставило документы, тогда придется ждать ещё.
Добрий вечір. Підскажіть як правильно відправити лист у Нацком. На папері чи електронним

Добрий вечір. Підскажіть як правильно відправити лист у Нацком. На папері чи електронним
І той, і той спосіб буде правильним. Але електронне звернення буде без вкладень. Проте із додатками Ви можете його відправита з гарячої урядової лінії.

І той, і той спосіб буде правильним. Але електронне звернення буде без вкладень. Проте із додатками Ви можете його відправита з гарячої урядової лінії.
А які додатки потрібно додати до листа

Вчера катал жалобу в НКФУ для клиента. Перед этим писали в МФО запрос и получили ответ.
Вышло 12 страниц. Вот Вам и общий образец)
Добрый день. Возможно воспользоваться Вашей помощью дистанционно? Киев

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Я так тоже писала, ждать треба довго

Подскажите мошейники украли симку и оформили на меня 4 кредита . как написать заявление в НБУ.

Есть ли разница на какую почту писать письма?я вот на сайте нашла адрес [email protected],а я писала на [email protected]?

Ужасные люди там работают!!!!
Через мій займ "Гроші всім" вислали фото сестри з фейсбука з додаванням важко описати нормальною мовою яких картинок іншим людям. Пішла сьогодні подавати заяву в поліцію. Мені соромно що не встиг погасити, їй соромно (дісталось нізащо). Прострочка більше місяця, тіло кредиту 2200 грн.

а в ответ : "Враховуючи зазначене вище, визнання кредитних договорів нікчемними не належить до компетенції Нацкомфінпослуг. Разом з тим, якщо Ви вважаєте, що укладені Вами з Товариством договір є нікчемними, Ви можете застосувати наслідки нікчемності правочину шляхом повернення отриманих за договором коштів Товариству. " и еще :"
Враховуючи зазначене вище, з метою захисту порушених Ваших законних прав та інтересів, а також розгляду питань, зазначених у Вашому звернені, просимо Вас надати копії документів, які підтверджують викладену у зверненні інформацію та наявність взаємовідносин із Товариством, зокрема, але не виключно: окрім копії договорів позики також усі додатки до них;
копії квитанцій, платіжних доручень та інших платіжних документів, що підтверджують усі суми грошових коштів, фактично сплачених за умовами договорів позики (у тому числі сум грошових за тілом кредиту, відсотками, неустойки, комісій та інших платежів). " так что вот не знаю как это понять. сегодня ответ получила.

Скажите а если я закрыла кредит по манивео, но считаю что переплатила, могу я писать звернення в нацкомфинанс

Я правильно пончл если кредит продали колекторам то в нацком писать бесполезно или нет в когото было?

Скажите, как cashinskiy себя ведёт?займ тело 5т и 830грн процентов.. завтра последняя дата для оплаты. Что от них ожидать

Скажите, как cashinskiy себя ведёт?займ тело 5т и 830грн процентов.. завтра последняя дата для оплаты. Что от них ожидать
если он у вас один, больше нет мфо, я б закрыв и во веки веков не связывался с мфо, сколько здоровья забрали, до сих пор сердце вылетает если незнакомый номер

если он у вас один, больше нет мфо, я б закрыв и во веки веков не связывался с мфо, сколько здоровья забрали, до сих пор сердце вылетает если незнакомый номер
К сожалению у меня более 30..... но пока просрочки только пошли вчера, и не по всем далеко
Поэтому выясняю какие самые притыренные, какие лучше бы закрыть

Привет всем. Я сегодня только зарегистрировалась на форуме и уже получила очень много полезной информации. Спасибо всем за помощь и поддержку. Подскажите, пожалуйста, в Нацком нужно писать письма по каждому кредиту отдельно? У меня 12 МФО и уже по некоторым пошла просрочка.

Прошу, помогите, как разобраться в "АВТОРИЗУВАТИСЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ІНТЕГРОВАНОЇ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОННОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ". Я не знаю что мне с этим делать...
Идентично, не могу зарегистрироваться, пыталась через айди банки, пишет ошибку. Ребят подскажите пожалуйста

Назад
Угорі