Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 60K
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Дякую!)))

Ви там де строк діі договору пишите дату коли взяли займ чи від тоі дати коли зробили останню пролонгацію

Ребят хочу сказать Вам огромное спасибо, создатели форума просто молодцы. Много людей и я в том числе перерыв весь Гугл в поиске хотяб на какие либо вопросы по этому долбаном МФО, и ниче толково, главное что мне здесь нравится это постоянное общение можно спросить у кого как было и как есть на данный момент, я здесь только несколько дней и постоянно читаю. Это реально помогает то что ты не один))Ребят спасибо:biggrin:

Файлы с договором не прикрепляли?только обращение писали?

Кто писал обращение в нацком от руки без скринов и договора? Они реагируют на такие обращения?

На какой из них писать ?(((
Screenshot_2018-11-25-13-08-44.webp

А с телефона можно как то прикрепить скрины? У меня не получилось и отправилось только письмо без нифига
на электронную почту писать надо, а не в обращении. Тогда можно добавить скрины и любые документы

я ещё и указала кому продали. Мне например, прислали только сслоун официально письмо о продаже. Так что пускай получают. Чувствую, вообще никому платить не буду. С такой их политикой

Я написала два обращения в разделе "электронне звернення"
И уже потом на почту обращение с договором и скринами.
Вот сегодня пришло из нацкомфинпослуг.
(В обращении на почту в документах указан и адрес и все остальное. .)
Это ответ на электр. звернення.? Правильно понимаю?...

Вот сам ответ.....
Screenshot_2018-11-27-18-00-45.webp

Может кому тоже так ответили?!

Я написала два обращения в разделе "электронне звернення"
И уже потом на почту обращение с договором и скринами.
Вот сегодня пришло из нацкомфинпослуг.
(В обращении на почту в документах указан и адрес и все остальное. .)
Это ответ на электр. звернення.? Правильно понимаю?...

Вот сам ответ.....
Screenshot_2018-11-27-18-00-45.webp

Может кому тоже так ответили?!
Мне. Не пойму в чем ошибка

Назад
Угорі