Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 61K
Расскажу о результатах..подавал электроннэ звернення на кредит кассу..по итогу..после тысячи звонков (53 дня просрочки) нормального общение и не очень. сегодняпозвонил молодой человек, общался не то что культурно, а наверно даже если бы я его послал он сказал бы " да я вас понимаю, извините" .вообщем сказал, что пришел запрос из нацкомфина и начал спрашивать что меня не устраивает и в чем суть обращения, я ему обьяснил, что первый раз взял кредит тело 4000..3 раза пролонгировался ..вообщем оплатил порядка 6 тысяч .. и они требуют еще 4800 ..сказал, что не может принимать решения и сказал, что обратиться к руководству ..вообщем суть..захожу в лк вечером , а там вместо 4800 весит 3650 и все..вообщем как по мне это не большой но успех )
Что в тексте звернення писать помогите

вот это пойдет?
Безымянный.webp

А я отправила на последний адрес сразу пришло такого адреса нету что делать? Помогите

Всем добрый вечер! Подскажите пожалуйста, кто нибудь писал на Еврогроши? Хочу на них написать, может у кого опыт есть именно по этим твapям ...

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Кто писал помогло кому-то или нет???

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Дякую

Зачем он вам, этот зразок??? Ничем вам этот нацком не поможет! Разве что у вас переплаты большие и квитанции на руках. И то не факт, что поможет!
На фиг это нкфу

Мені цікаво чому всі просять зразок? А мізків ніхто не просить?

А якщо декілька МФО, то писати кілька листів окремо?

Назад
Угорі