Зразок заяви в нацкомфін

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 415
  • Перегляди Перегляди 61K
Прочитала тільки що про заяви в Нацком. Писала на євро гроші ще в жовтні довго не було ніяких результатів, тай думаю зайду і от... що це може означати?

Вкладення

• Screenshot_20181129-130915.webp
    Screenshot_20181129-130915.webp
    36.8 Кб · Перегляди: 462
Тоисть что мы пишем на электронный адрес это все до одного места?
Я не знаю. Помогает наверное.Спросила у юриста, чем письмо не подошло. Сказала, что договор прикреплять необязательно. Письмо правильное. Но чтобы не отвертелись распечатать договор, жалобу и отправить с подписью

Я не знаю. Помогает наверное.Спросила у юриста, чем письмо не подошло. Сказала, что договор прикреплять необязательно. Письмо правильное. Но чтобы не отвертелись распечатать договор, жалобу и отправить с подписью
А можете скинуть, что вы писали
Буду благодарна

я уже написала на всех своих.Подожду может что-то даст.Надеюсь

А можете скинуть, что вы писали
Буду благодарна
Я писала как на первой странице. Но от себя добавила, что написано официальное письмо на юридический адрес о тяжелом материальном положении из-за ухудшения здоровья(там документально подтверждается). Но ответа не было. Отправила в нацкомфинуслуг само письмо и бланк о получении письма мфо

Написала. Вроде как туда. Что же. Будем ждать)

Вкладення

• 20181129_144712.webp
    20181129_144712.webp
    59.7 Кб · Перегляди: 497
Сегодня туда написала, но без договора. Его у меня нет в наличии. Буду жлать

Zarik, да, результат будет. Пишите. На форуме есть примеры писем.

Уже отправил, а какие прогнозы дадите если не затруднит ?) тело было 4000, пролангация 261грн реструктуризацией оплатил 4500, сейчас должен около 10,000!! ?

Уже отправил, а какие прогнозы дадите если не затруднит ?) тело было 4000, пролангация 261грн реструктуризацией оплатил 4500, сейчас должен около 10,000!! ?

Я л0х писала на другой(((
Люди а когда надо писать письмо в нацкомфинуслуг, когда штраф уже зашкалит тело ередита или когда?

MARTA, добрый. Вы писали письмо в нацкомфинуслуг? Пришлите мне пример на [email protected]
У вас его приняли?

88bootboy88, добрый, можете мне прислать письмо, которое лично Вы подавали, затушуйте фамилию суммы, мне надо знать как грамотно составить его, а судя по всему, от Вас его приняли.

Форумчане, у кого приняли письмо, дайте примеры, прошу Вас. И ешще, люди писали что достаточно вэлектронном виде. Нужно еще и по почте?

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Штрафні відсотки по кредиту сладають ххх%, как понять сколько?

Мне. Не пойму в чем ошибка
і мені тоже прийшло повідомленя
Подробнее
Згідно закону України "Про звернення громадян" у зверненні має бути зазначено ПІБ, місце проживання, суть питання, підпис, дату. в іншому випадку - звернення вважається анонімним і розгляду не підлягає. пропонуємо доопрацювати ваше звернення та направити його у формі, яка розміщена на нашому сайті (підрозділ «Електронна взаємодія» розділу «Звернення громадян») .
Куди писати?

а если нет договоров и их номера нет смысла писать в Нацкомфинпослуг?не млгу войти не в один кабинет(((

если им просто написать,когда был выдан кредит,кем,сколько брала,сколько начисили и спросить правильно ли начислены проценты?

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
строк дії договору то писати від коли взяла і до тепер?і як порахувати % від тіла

Назад
Угорі