Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Стою бліни жарю?
Бо малий захотів з згущьонкою....
Питання:куда сплавити малого??
2642BAE7-7A07-492E-BE1B-531039837D5F.webp

Ну з моїми доходами, то да? Їх рідненьких хрумаю)))
А десь то делікатес) я дивилась відео про якийсь блатний ресторан у Нью-Йорку, де великих павуків смажать у фритюрі, сирих восьминогів закручують і тре так проковтнути, щоб він там у тебе в стравоході не розкрутився))

А десь то делікатес) я дивилась відео про якийсь блатний ресторан у Нью-Йорку, де великих павуків смажать у фритюрі, сирих восьминогів закручують і тре так проковтнути, щоб він там у тебе в стравоході не розкрутився))
Народ с ума по-разному сбегает.
Вон ускоглазые рыбу Фугу любят похавать... *****ц прикольно :facepalm:. Противоядия не существует.

Який ти добрий
Народ с ума по-разному сбегает.
Вон ускоглазые рыбу Фугу любят похавать... *****ц прикольно :facepalm:. Противоядия не существует.
Ага, одна із найсильніших отрут. Адреналінчику, видей, не стає)

Хз... мне и без таких приключений адреналина в жизни вполне хватает... уверен шо не повёлся бы.
Даже не подумала бы.....
Готовила осьминога большого у сестры.......ничего особенного от слова вообще....лучше на эти деньги купить на крайняк креветок больших или кальмаров.
Угу, мені й вареничків чи дерунвв хватає)
Без них вообще никуда?

Даже не подумала бы.....
Готовила осьминога большого у сестры.......ничего особенного от слова вообще....лучше на эти деньги купить на крайняк креветок больших или кальмаров.

Без них вообще никуда?
Маленькі восьминіжки смачненькі. Взагалі люблю цих гадів морських, але фугу точно не для мене)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі