Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139170
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
???... Зараза ))
Стою бліни жарю?
Бо малий захотів з згущьонкою....
Питання:куда сплавити малого??
А десь то делікатес) я дивилась відео про якийсь блатний ресторан у Нью-Йорку, де великих павуків смажать у фритюрі, сирих восьминогів закручують і тре так проковтнути, щоб він там у тебе в стравоході не розкрутився))Ну з моїми доходами, то да? Їх рідненьких хрумаю)))
ВженитиПитання:куда сплавити малого??
Народ с ума по-разному сбегает.А десь то делікатес) я дивилась відео про якийсь блатний ресторан у Нью-Йорку, де великих павуків смажать у фритюрі, сирих восьминогів закручують і тре так проковтнути, щоб він там у тебе в стравоході не розкрутився))
. Противоядия не существует.Рано....і сам там вже....без мами?Вженити
Який ти добрийВженити
Ага, одна із найсильніших отрут. Адреналінчику, видей, не стає)Народ с ума по-разному сбегает.
Вон ускоглазые рыбу Фугу любят похавать... *****ц прикольно. Противоядия не существует.
Який ти добрий

А все почему-то хотят попробовать?Народ с ума по-разному сбегает.
Вон ускоглазые рыбу Фугу любят похавать... *****ц прикольно. Противоядия не существует.
Кто такие "все"А все почему-то хотят попробовать?
Нафиг надо.
Ну многие.....когда попадают в ресторан где есть эдакое блюдо?Кто такие "все"...
Я не хочу ... ты тоже мне так кажется
Хз... мне и без таких приключений адреналина в жизни вполне хватает... уверен шо не повёлся бы.Ну многие.....когда попадают в ресторан где есть эдакое блюдо?
Угу, мені й вареничків чи дерунвв хватає)Хз... мне и без таких приключений адреналина в жизни вполне хватает... уверен шо не повёлся бы.
Даже не подумала бы.....Хз... мне и без таких приключений адреналина в жизни вполне хватает... уверен шо не повёлся бы.
Без них вообще никуда?Угу, мені й вареничків чи дерунвв хватає)
Маленькі восьминіжки смачненькі. Взагалі люблю цих гадів морських, але фугу точно не для мене)Даже не подумала бы.....
Готовила осьминога большого у сестры.......ничего особенного от слова вообще....лучше на эти деньги купить на крайняк креветок больших или кальмаров.
Без них вообще никуда?
И по цене. ...а это летом отдали за большого 1200?Маленькі восьминіжки смачненькі. Взагалі люблю цих гадів морських, але фугу точно не для мене)
Ой, ну нахрін) точно креветок великих би набрали файних і гребінців всяких на ту сумуИ по цене. ...а это летом отдали за большого 1200?
Конечно....захотели родственники зарисоваться ,?Ой, ну нахрін) точно креветок великих би набрали файних і гребінців всяких на ту суму
Думаю, то був одноразовий експіріенс))))Конечно....захотели родственники зарисоваться ,?