У меня вилка и ложка.В мене Бош. Теж нічого)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня вилка и ложка.В мене Бош. Теж нічого)
А ніж??У меня вилка и ложка.
Яйця різати?)?А ніж??
Там гарантия 5 лет.Не реально завищена ціна)))Його реальна ціна 10 тис.
Зубами можно откуситьА ніж??
Нє, бл, з хліборєзкоюБачу з щелепою прийшов?

Маса аналогів)Уж я то знаю.Там половина наворотів ніколи не використовується)Там гарантия 5 лет.
+ Он работает не только как тестомес, но и как кухонный комбайн с кучей насадок...
Аналогов с таким набором функций не видел...
Восьминожків?Яйця різати?)?
Дак я и спрашиваю о более дешёвых аналогах... )))Маса аналогів)Уж я то знаю.Там половина наворотів ніколи не використовується)
Руками))?Восьминожків?
Це точно) В мене в основному влітку він вмикається, в пору закруток, а так тільки як блендер)Маса аналогів)Уж я то знаю.Там половина наворотів ніколи не використовується)
Завтра гляну як мій називається.Дак я и спрашиваю о более дешёвых аналогах... )))
Шо там різати?....все поглинаєтьсяА ніж??
В мене як тістоміс)Ну крем зробить)Все.Ні разу ще не користувалась ні м'ясорубкою ,ні блендером.Звикла до погружного)Це точно) В мене в основному влітку він вмикається, в пору закруток, а так тільки як блендер)
В мене погружний вмер, то поки що цим користуюся. Ну і деруни натерти)В мене як тістоміс)Ну крем зробить)Все.Ні разу ще не користувалась ні м'ясорубкою ,ні блендером.Звикла до погружного)
Это пауков шолиВосьминожків?
Стою бліни жарю?Ладно,обжори ?
Всім гуд найт)))
Ну з моїми доходами, то да? Їх рідненьких хрумаю)))Это пауков шоли![]()
Виклич поліцію на нього ?Питання:куда сплавити малого??

Діду?....жуйте жвачку??Виклич поліцію на нього ?![]()