- Дописи
- 7829
- Реакції
- 21030
- Бали
- 4565
Lelik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я лайкал,как токо попал сюды!А новички сразу могут "лайкать"?
..эмоции переполняли!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я лайкал,как токо попал сюды!А новички сразу могут "лайкать"?
Во молодци-голубци)Когда,человеку не нравится,что всё так просто,тогда они услажняют задачу и подают.
Не понимаю,как так!Lelik, блин у меня из кнопок:цитата,ответить,ник в ответ![]()
Звичайно не можуть. Це цивільно--правові відносиниВо молодци-голубци)
Post automatically merged:
В мене одного (новачка) в голові мільйон питань до постояльців? чи це на початку у всіх так?
Народ, хто знає чи можуть відмовити у візі через ці ср..ні шараги?
Нужно ещё немного пописать. Через несколько постов - появитсяLelik, блин у меня из кнопок:цитата,ответить,ник в ответ![]()
после получения статуса Форумчанин все будет.А новички сразу могут "лайкать"?
Появилась заветная кнопочка?Я лайкал,как токо попал сюды!
..эмоции переполняли!
Не відмовлять.Народ, хто знає чи можуть відмовити у візі через ці ср..ні шараги?
Потому что вы новичёк. Некоторые функции будут доступны позже.У меня нет такой кнопки
У МФОшек нет такого понятия, как кредитные каникулы, если не заплатил, получил повышенный процентПривет) подскажите новенькой, в голове от кучи прочитанного полный хаос, по состоянию на сейчас если ли смысл писать в нацком? И ещё если займы свежак, тело почти выплачено пролонгациями, пошли просрочки, что-то можно сделать? Как и у кого есть шанс получить кредитные каникулы?
А я,вроде,сразу лайкал...Нужно ещё немного пописать. Через несколько постов - появится
В мене основний заробіток був за кордоном, потім почались проблеми із здоров'ям, набрався кредитів....а в Україні ніколи оф.не працював.В графі робота завжди вказував якусь єрунду. Думаю чи не буде це шахрайством, адже інформація не правдива?Не відмовлять.
Все верно.А я,вроде,сразу лайкал...
..наверное,подзабыл,уже(дырявая бошка).
Мудро!Все верно.
Но позже реакции для новичков не были доступны. Сегодня решил их вернуть. Теперь опять новичкам доступны реакции.
Ви не одні такі.В мене основний заробіток був за кордоном, потім почались проблеми із здоров'ям, набрався кредитів....а в Україні ніколи оф.не працював.В графі робота завжди вказував якусь єрунду. Думаю чи не буде це шахрайством, адже інформація не правдива?
Не буде, в першу чергу їм, а не вам, потрібно доводити чи був взагалі якийсь договір між вами.В мене основний заробіток був за кордоном, потім почались проблеми із здоров'ям, набрався кредитів....а в Україні ніколи оф.не працював.В графі робота завжди вказував якусь єрунду. Думаю чи не буде це шахрайством, адже інформація не правдива?
От дякую Вам! Ще один лайк в мою душу)Не буде, в першу чергу їм, а не вам, потрібно доводити чи був взагалі якийсь договір між вами.
Та й вони не всемогутні, щоб перевірити всю інформацію на правдивість. Це потребує неабияких фінансових ресурсів, а робити це за якихось 5-20 тис - неліквідно.
Та й взагалі - моя думка особиста - треба було дивитися на початку і перевіряти кому ви даєте займи.
Вони ж розуміють ризики - проте йдуть на цю аферу. Отже аферисти в першу чергу вони - а ми ні, поки це не доведе суд,якого за цією статтею не буде 100%,
Так і є! Запрошуємо до клубу веселих та винахідливих, а ще - нескорених!!!Всім привіт!
Я теж тут новенький.
Читаю...думаю ...Це як братство якесь))
Місце де хоч якось можна підтримати себе морально