Здравтвуйте) Я новенький .

• Автор теми Автор теми alexdebet
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 3K
нужно больше "золота" больше просрочек :prankster: :ahaha: народ реально стал умнее и это радует ))

Привіт,брати і сестри!)Радий бути серед вас.Хоча краще було б бути вільним від боргів,хоч ти на них і забив.Але жаліти треба було раніше,а зараз,маємо те,що маємо!))

Привіт,брати і сестри!)Радий бути серед вас.Хоча краще було б бути вільним від боргів,хоч ти на них і забив.Але жаліти треба було раніше,а зараз,маємо те,що маємо!))
А хто сказав, що ми в боргах??? Мы нічого не підписували. То вони там щось собі нафантазували, а ми-чесні люди!!!!!

Звикайте. Я за 8 місяців уже й сама інколи забуваю, що в мене ці мфо є. Уже шлють смс з пропозиціями взяти нові кредити :ahaha:
:ahaha:
Ну мені до вас,ще як до неба раком.В мене тільки друга неділя пішла.
Post automatically merged:

Хоча після того як я натрапив на цей форум,то і сам інколи забуваю,що в мене вони є.Прям як обнулений,в плані мфо.:yahoo:

В мене теж 2 тижні тільки. Алєкс написав вчора на мило, що за моєю справою може бути відкрита кримінальна справа у зв’язку з наданням помилкової інформації та за фактом шахрайських дій.

В мене теж 2 тижні тільки. Алєкс написав вчора на мило, що за моєю справою може бути відкрита кримінальна справа у зв’язку з наданням помилкової інформації та за фактом шахрайських дій.
Угу, флаг їм в жoпy. Як відкриють доки хай свої міфічні пришлють. Судячи з їхніх смс то в мене вже довічний термін у в'язниці, якщо зібрати всі мої шараги.

Угу, флаг їм в жoпy. Як відкриють доки хай свої міфічні пришлють. Судячи з їхніх смс то в мене вже довічний термін у в'язниці, якщо зібрати всі мої шараги.
Вони всі і всім такі листи шлють?

Вони всі і всім такі листи шлють?
Стандартна пугалка, нічого більше. Потім буду, що приїдуть,, але так і не доїхали, потім що конфіскують ваше майно та заблокують рахунки. У них свій казковий світ, забудьте про них. Каллам продадуть через час да і все, а тих можете взагалі послати (калів)

Стандартна пугалка, нічого більше. Потім буду, що приїдуть,, але так і не доїхали, потім що конфіскують ваше майно та заблокують рахунки. У них свій казковий світ, забудьте про них. Каллам продадуть через час да і все, а тих можете взагалі послати (калів)
Все так просто. Можна подумати, що можна набратись на 1 000 000 кредиту і не паритись. Щось все дуже просто.

Назад
Угорі