Sjochka
Форумчанин
- Дописи
- 35
- Реакції
- 16
- Бали
- 8
Sjochka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нащо так не об'єднує людей, як просрочка)Да- да... Братство...))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нащо так не об'єднує людей, як просрочка)Да- да... Братство...))
Особенно,если она,не одна!Нащо так не об'єднує людей, як просрочка)
А хто сказав, що ми в боргах??? Мы нічого не підписували. То вони там щось собі нафантазували, а ми-чесні люди!!!!!Привіт,брати і сестри!)Радий бути серед вас.Хоча краще було б бути вільним від боргів,хоч ти на них і забив.Але жаліти треба було раніше,а зараз,маємо те,що маємо!))
Точняк!Блін,ще не звик до цього.А хто сказав, що ми в боргах??? Мы нічого не підписували. То вони там щось собі нафантазували, а ми-чесні люди!!!!!
Звикайте. Я за 8 місяців уже й сама інколи забуваю, що в мене ці мфо є. Уже шлють смс з пропозиціями взяти нові кредитиТочняк!Блін,ще не звик до цього.![]()

Звикайте. Я за 8 місяців уже й сама інколи забуваю, що в мене ці мфо є. Уже шлють смс з пропозиціями взяти нові кредити![]()

Угу, флаг їм в жoпy. Як відкриють доки хай свої міфічні пришлють. Судячи з їхніх смс то в мене вже довічний термін у в'язниці, якщо зібрати всі мої шараги.В мене теж 2 тижні тільки. Алєкс написав вчора на мило, що за моєю справою може бути відкрита кримінальна справа у зв’язку з наданням помилкової інформації та за фактом шахрайських дій.
Вони всі і всім такі листи шлють?Угу, флаг їм в жoпy. Як відкриють доки хай свої міфічні пришлють. Судячи з їхніх смс то в мене вже довічний термін у в'язниці, якщо зібрати всі мої шараги.
Стандартна пугалка, нічого більше. Потім буду, що приїдуть,, але так і не доїхали, потім що конфіскують ваше майно та заблокують рахунки. У них свій казковий світ, забудьте про них. Каллам продадуть через час да і все, а тих можете взагалі послати (калів)Вони всі і всім такі листи шлють?
Все так просто. Можна подумати, що можна набратись на 1 000 000 кредиту і не паритись. Щось все дуже просто.Стандартна пугалка, нічого більше. Потім буду, що приїдуть,, але так і не доїхали, потім що конфіскують ваше майно та заблокують рахунки. У них свій казковий світ, забудьте про них. Каллам продадуть через час да і все, а тих можете взагалі послати (калів)
Не повертають і більше) Навіть суди виграють.Все так просто. Можна подумати, що можна набратись на 1 000 000 кредиту і не паритись. Щось все дуже просто.
У меня нет такой кнопкиСправа " ?Мне нравится"
А в яких випадках зазвичай подають в суд МФО?Не повертають і більше) Навіть суди виграють.
Когда,человеку не нравится,что всё так просто,тогда они услажняют задачу и подают.А в яких випадках зазвичай подають в суд МФО?
Как нет?У меня нет такой кнопки
А новички сразу могут "лайкать"?Как нет?
Даже,на моей кнопочной нокиа-есть!