Здравтвуйте) Я новенький .

• Автор теми Автор теми alexdebet
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго вечора! Потрапила в халепу з цими МФО! Сил вже немає! Вже почала думати про самогубство, але ненароком потрапила на ваш форум, почала трішки повертатися до життя, але все одно боюся...

Доброго вечора! Потрапила в халепу з цими МФО! Сил вже немає! Вже почала думати про самогубство, але ненароком потрапила на ваш форум, почала трішки повертатися до життя, але все одно боюся...
Все мы чего то боимся. Пару дней поштудируйте форум и сразу оттаите, как пелена с глаз:saint:

Все мы чего то боимся. Пару дней поштудируйте форум и сразу оттаите, как пелена с глаз:saint:
Дякую! Буду читати! Боюся телефонних дзвінків на роботу. Та дуже страшно щодо соц. мереж, хоча наче аккаунти й закриті

А вы не стесняйтесь, задавайте ваши вопросы, ходите по форуму, вам помогут. Здесь куча тем, все такие же как и вы.
Post automatically merged:

Дякую! Буду читати! Боюся телефонних дзвінків на роботу. Та дуже страшно щодо соц. мереж, хоча наче аккаунти й закриті
У вас давно просрочки?

Человеку свойственно боятся))))),но если вход в халепу нашолся будит и выход).Держитесь!!!!

А вы не стесняйтесь, задавайте ваши вопросы, ходите по форуму, вам помогут. Здесь куча тем, все такие же как и вы.

У вас давно просрочки?
У мене 2 дні в Алексі! Уже пресують! Що буде далі, боюся подумати! А ще 5 МФО нема чим платити, але ще не збігли терміни, але відчуваю, що буде ...ОПА

Человеку свойственно боятся))))),но если вход в халепу нашолся будит и выход).Держитесь!!!!
Це точно! Дякую!

У мене 2 дні в Алексі! Уже пресують! Що буде далі, боюся подумати! А ще 5 МФО нема чим платити, але ще не збігли терміни, але відчуваю, що буде ...ОПА

Це точно! Дякую!
А пресують, цэ як? Звонять и смс пишуть? Так не відповідайте, якщо платить не збираетесь. Поставте програмку і все. Хай звонять.

Це точно! Дякую!
Всё,будет хо-ро-шо!

Привет! Я тоже недавно)
Добро пожаловать!

Всё это со временем пройдет.
Наберитесь терпения и позитива.
И читайте форум - в психологической разгрузке эффект гарантирован!

Я тут читала про петицію! Де її можна підписати?
Всё,будет хо-ро-шо!

Добро пожаловать!
Дякую! Сподіваюся...

А пресують, цэ як? Звонять и смс пишуть? Так не відповідайте, якщо платить не збираетесь. Поставте програмку і все. Хай звонять.
Боюся, що на роботу зателефонують, хоча номер я не вказувала при оформленні, буде соромно

Всё это со временем пройдет.
Наберитесь терпения и позитива.
И читайте форум - в психологической разгрузке эффект гарантирован!
Знаєте, почала помічати зміни в настрої в позитивну сторону з того моменту, коли потрапила на форум (вже 2 дні читаю, сьогодні зареєструвалася)

:ahaha:
Ну мені до вас,ще як до неба раком.В мене тільки друга неділя пішла.

Хоча після того як я натрапив на цей форум,то і сам інколи забуваю,що в мене вони є.Прям як обнулений,в плані мфо.:yahoo:
У меня тоже пятый денёк просрочки по четырем Мфо.а мне эти компании предлагают в сообщении взять у них кредит)))))

У меня тоже пятый денёк просрочки по четырем Мфо.а мне эти компании предлагают в сообщении взять у них кредит)))))
Така ж історія!)Приходять смс від тих в кого є прострочка.Ну я не проти,думаю,давайте;)А вони фіг тобі:))

Скажите пожалуйста а кого вы боитесь?

А я вообще .переадресацию на телефоне поставила-На областную психиатрическую больницу:ahaha:

Назад
Угорі