Здається немає кінця!

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 124
  • Перегляди Перегляди 6K
Просветите, ГБР - это что за зверь?
Государственное бюро расследований. Через них много чего можно сделать. Пойдут первые результаты-буду здесь выкладывать. Подсказка штатного юриста на работе. Там контора страшная. Террор по телефону обернётся для многих печалью.
Конец прийдет в лет 70 :) а так все хорошо
бл, че так мало(((а можно 90?))))

Можливо варто змінити сім карту? Я зараз згадала себе, коли в мене було місяць-два просрочки???, ой, я тоді була не людина, а зомбі! Не їла, не спала, боялася кожного шороху! Але, дякувати Богу знайшла форум ??. Знайшла на форумі свого Ангела-охоронця ПАННОЧКУ?, вона допомогла знову захотіти жити! Головне читайте, дослухайтеся до порад! Ми всі тут ваші друзі??. Кожен з нас через це пройшов! І не бійтеся тих дзвінків, це всього навсього голос з труби, а якщо не брати трубку, то і голосу нема!!! І найголовніше, як на мене, розповісти все рідні! Бо коли це зроблять мфошки(а вони це рано чи пізно зроблять), то буде гірше.
Тримайтесяся, ми з вами?
Батьки і найближче оточення в курсі, підтримки та розуміння немає..
Карту не міняю,просто поставила блок на всі незнайомі номера
Дякую за добрі слова, підтримка дуже важлива в такі моменти

Батьки і найближче оточення в курсі, підтримки та розуміння немає..
Карту не міняю,просто поставила блок на всі незнайомі номера
Дякую за добрі слова, підтримка дуже важлива в такі моменти
Да уж, как я вас понимаю. Тоже родные узнали, но понимания никакого нет

у них така работа. Звонить и напоминать. А наше дело. Продолжать жить своей жизнью. Много внимания уходит и энергии на эти переживашки.
Если не получается решить вопрос, его лучше отложить до лучших времен.
не корите себя, мы тут все вляпались. пейте валерьяночку.
Моральный ущерб они нам не вернут. Поэтому беречь себя это индивидуальная задача.
Наши предки, что проходили войны, голод, были крепостными и тд сейчас смотрят на нас и улыбаются... ох как дети малые. Проблемы у них. Голоса из трубки???
Так, звичайно. то їх робота...
Але розумію що проблема в моїй голові..не можу вмикнути кнопку "пофіг" емоції беруть своє
Да уж, как я вас понимаю. Тоже родные узнали, но понимания никакого нет
Кошмарять не менше цих чмошніків((
Не розуміють вони як так можна було вляпатись

Але розумію що проблема в моїй голові..не можу вмикнути кнопку "пофіг" емоції беруть своє

Я довго не могла наважилися розказати рідним про свої проблеми... Все відтягувала, відтягувала, але настав той час, коли вони дізналися про це.... Спочатку це був кошмар!!!!! Я вже стала боятися дзвінків не від шараг, а від батьків.. Спочатку вони мене так діставали морально, що то був Капєц!!! Але через деякий час батьки мене зрозуміли, зараз навіть підтримують.. ? Так що, і ваші рідні все з часом зрозуміють!!!!

Я довго не могла наважилися розказати рідним про свої проблеми... Все відтягувала, відтягувала, але настав той час, коли вони дізналися про це.... Спочатку це був кошмар!!!!! Я вже стала боятися дзвінків не від шараг, а від батьків.. Спочатку вони мене так діставали морально, що то був Капєц!!! Але через деякий час батьки мене зрозуміли, зараз навіть підтримують.. ? Так що, і ваші рідні все з часом зрозуміють!!!!
Радію за тебе))))
Ти все зуміла)))

Слова,думки...
Я не переживу,я боюся,що буде?????+ Ще багато подібних думок в нашій голові ,не дають спокою...
Ми починаємо їсти себе з середини.
Для кожного є щось завжди головне і на першому місці..
І це ,,Щось''---наша Ахілевова п'ята!.
Здається немає кінця дзвінкам,погрозам,сваркам. Хочеться крикнути ,,Хватить''!!!!!'..
Але ,,Є ''кінець!!
Це ,,Є'' --- початок нового..
Ви -----Перезапуск свого механізму...
Пройшовши довгий шлях,можу впевнено сказати....Багато форумчан це все пройшли .Немає нічого нового ,що проходите Ви...
І не такий страшний,,рогатий'',як його малюють...)))
ЧИТАЙТЕ форум,тут реальні поради,які форумчани пережили самі. Тут люди ,які готові підтримати та допомогти у будь який час.
Якщо Ви ,дійсно ,хоч малу долю прочитали форум,(розділ ,,Новачкам сюда''?)
То ,я Вас вітаю,з першими кроками до нового життя. Ви самі створите себе)))!!!
Всі страхи ,які Вас мучать викладайте тут,.. Ми разом спробуємо ,,чорне ''зробити різнобарвним,а потім,дай Боже, створимо веселку))))
ПАННОЧКА, ну не вынуждайте нас краснеть, обьясняя Вам, где именно нужно поискать этот конец..... :ahaha: :sarcastic:

Вот интересно, а как они вляпывались в ммм, русские дома селена и тд.??? Так они кровные туда свои несли. Да много чем можно упрекнуть. Своего не помнят???

ПАННОЧКА, дякую за такий пост! Мене сьогодні знов почало глючити. Знов почались дзвінки і SMS....і знов боюсь дзвінків від родичів. В режимі сніжинка від січня. Було всяке, залишилась без роботи... От чекаю закінчення карантину і стою на роздорожжі... Куди? Що робити? Як платити хоч частково банківський кредит про мфо мовчу, людям теж винна гроші... одні чекають, а інша погрожує бандитами....я надіюсь що сьогодні просто такий гавняний день і щей погода фігова і купа інших незалежних від мене факторів....

ПАННОЧКА, дякую за такий пост! Мене сьогодні знов почало глючити. Знов почались дзвінки і SMS....і знов боюсь дзвінків від родичів. В режимі сніжинка від січня. Було всяке, залишилась без роботи... От чекаю закінчення карантину і стою на роздорожжі... Куди? Що робити? Як платити хоч частково банківський кредит про мфо мовчу, людям теж винна гроші... одні чекають, а інша погрожує бандитами....я надіюсь що сьогодні просто такий гавняний день і щей погода фігова і купа інших незалежних від мене факторів....
Подписалась практически под каждым словом) Может и правда дело в погоде)
ПАННОЧКА, спасибо Вам. Текст в точку! Когда накрывает сильно просто читаю его и попускает)

Останнє редагування:
Назад
Угорі