Здається немає кінця!

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 124
  • Перегляди Перегляди 6K
Ідентична ситуація, але за рік в мене опускається вже руки немає сил боротися, все частіше думаю про можливе якесь полегшення,як би мене не стало. Нікому не розказувала, ні з ким не ділитися, кожен день чогось боюся( Держуть тільки двоє дітей
Надеюсь, Вы уже прекратили отдавать ресурсы в эту бездну?.. это первый шаг с самоспасению.
Сил вже немає )))Одні сльози ,нерви .Що робити не знаю вже
Отпустить ситуацию ... если это касается кредитов. и заниматься собой и детьми.
Вот у меня нет настроения... пойти отрабатывать ...хочется уже жить для себя и ребенка. с 2016 тяну лямки разные... как- то подустала тоже. Однажды наши пружины внутри лопаются и выталкивают нас.. на свободу.

ПАННОЧКА, мені за 2 місяці дзвонять на роботу, колегам і особисто завідуючій,більше всього боюся,що її будуть смикати ще більше,стидно їй у очі дивитися,вона поки відбивається, та на скільки її хватить?

ПАННОЧКА, мені за 2 місяці дзвонять на роботу, колегам і особисто завідуючій,більше всього боюся,що її будуть смикати ще більше,стидно їй у очі дивитися,вона поки відбивається, та на скільки її хватить?
труколлер пусть ставит.. антиспам. Это как борьба с ветряными мельницами.. бессмысленная. Со временем заонков будет меньше. Особенно если блокировать .
пусть не будет стыдно. Это же не вы наяриваете без конца.

Лёвушка, я їй казала,а вона каже:ні,я буду розмовляти,щоб більше нікуди не дзвонили,хай все мені висказують

Лёвушка, я їй казала,а вона каже:ні,я буду розмовляти,щоб більше нікуди не дзвонили,хай все мені висказують
Значить вона вже з тим стикалася.. )))
Поважаю таких людей))
Тільки місяць прострочок, а вже хочеться щоб все завершилося .
Нехай закінчиться карантин і ми зустрінемося)))))))

это не поможет...если у них база большая... на кого выйдут, того и наберут...может заведующая так подзаряжается?.. кому - то это потеря сил и энергии. А кто- то после общения экстримального как энерджайзер..
хотя после "хардов" , оскорблений.. у нее может пропасть настроение отслеживать эти звонки. У меня начальства нет. Поэтому весь вагон и маленькая тележка досталась маме... номер менять не хотела. Но после угроз с могилами и тд. Ее от телефона .. как - то отрезало. На незнакомые номера реакции меньше.
так что время все расставит на свои места.

ПАННОЧКА, Ви - Янгол цього форуму) і дякую, що навчили жити по-новому! Бо з самого початку вчилася у Вас та інших форумчан)

ПАННОЧКА, я теж так подумала,бо дзвонять тільки тим,хто мав проблеми з кредитами,їй і її сестрі, і вона чітко шпарить по законах і з усіма іде в прокуратуру,хоч би її запал не загас
Лёвушка, да,коли вже надасть слухати гадості,вона почне їх блокувати

ПАННОЧКА, Ви - Янгол цього форуму) і дякую, що навчили жити по-новому! Бо з самого початку вчилася у Вас та інших форумчан)
Ні,я німба та крил не хочу))))
Ви себе хваліть ,бо це тільки Ваша заслуга ... Відкрили очі, дослухалися))))

Да.. тот кто дарит.. вторую жизнь.. как ангел )
Читаю эти истории.. приводящие к мфо.. ощущаю боль людей как свою.. и поддержка здесь необходима !

Оставь эту заботу мне.У меня помимо крыльев и нимба еще и меч есть,что бы эту нечесть наказывать

ПАННОЧКА, я теж так подумала,бо дзвонять тільки тим,хто мав проблеми з кредитами,їй і її сестрі, і вона чітко шпарить по законах і з усіма іде в прокуратуру,хоч би її запал не загас
Лёвушка, да,коли вже надасть слухати гадості,вона почне їх блокувати
Радійте, бо маєте приклад, як треба себе поводити... Дозвольте собі навчатись.

Слова,думки...
Я не переживу,я боюся,що буде?????+ Ще багато подібних думок в нашій голові ,не дають спокою...
Ми починаємо їсти себе з середини.
Для кожного є щось завжди головне і на першому місці..
І це ,,Щось''---наша Ахілевова п'ята!.
Здається немає кінця дзвінкам,погрозам,сваркам. Хочеться крикнути ,,Хватить''!!!!!'..
Але ,,Є ''кінець!!
Це ,,Є'' --- початок нового..
Ви -----Перезапуск свого механізму...
Пройшовши довгий шлях,можу впевнено сказати....Багато форумчан це все пройшли .Немає нічого нового ,що проходите Ви...
І не такий страшний,,рогатий'',як його малюють...)))
ЧИТАЙТЕ форум,тут реальні поради,які форумчани пережили самі. Тут люди ,які готові підтримати та допомогти у будь який час.
Якщо Ви ,дійсно ,хоч малу долю прочитали форум,(розділ ,,Новачкам сюда''?)
То ,я Вас вітаю,з першими кроками до нового життя. Ви самі створите себе)))!!!
Всі страхи ,які Вас мучать викладайте тут,.. Ми разом спробуємо ,,чорне ''зробити різнобарвним,а потім,дай Боже, створимо веселку))))
Золоті слова

Назад
Угорі