Займов свыше 15 штук. А выхода вообще не видно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тат@яна, ну и как? На работу, родственникам, друзьям уже звонили?

Шантулька та все добре зараз читаю твоє оповіщення й либлюсь на всі32

Vitaliy, по телефону уже ні, листи шлють, заяви, рідних дістають, сусідів...
Ай не хотіла лякати)))
Я вот не пойму, как они действуют, моей маме и сестре один раз за всё время позвонили, контактному раза три, соседям ещё нет, писем одно от манивео, и заказное завтра заберу, ни на Вайбер, ни в соц.сетях, ничего и звонить перестали, капец!!! Хотя 1,5 месяца для них это большой срок.

Привіт ласкаво просимо
І я в такому шоці,що думала теж про погане,але як знайшла цей форум,легше стає на душі.Зараз на даний момент турбює Готівочка,смс пише якийсь мужичок,а так продано 3 мфо калам,КК, і Факотор(((.Є листи від них

І я в такому шоці,що думала теж про погане,але як знайшла цей форум,легше стає на душі.Зараз на даний момент турбює Готівочка,смс пише якийсь мужичок,а так продано 3 мфо калам,КК, і Факотор(((.Є листи від них

Я вот не пойму, как они действуют, моей маме и сестре один раз за всё время позвонили, контактному раза три, соседям ещё нет, писем одно от манивео, и заказное завтра заберу, ни на Вайбер, ни в соц.сетях, ничего и звонить перестали, капец!!! Хотя 1,5 месяца для них это большой срок.
Я сама не розумію, може так через те, що я з ними не спілкувалась.

Емілія)), Привіт дякую)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі